H
humann
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sağlıkta direkt kurula kalanlara olumsuz dönüş mü yapılıyor direkt, bilgisi olan var mı?
Konu yukarıda kalsın diye yazıyorum olumlu dönüş alan yazarsa umut olur bize deArkadaşlar sağlıkta direkt kurula kalanlara olumsuz dönüş mü yapılıyor direkt, bilgisi olan var mı?
Özel değilse, hangi hastalık veya tanıdan ötürü kurula kalmıştınız?Ben de dahil olmak üzere, tanıdığım 3 kişi sağlık kuruluna kaldı ve olumsuz geri dönüş aldık
merhaba, neden kalmıştınız ve ne kadar zamanda dönüş almıştınız?kurula kaldım ve olumlu dönüş aldım dediğiniz gibi bir kesinlik söz konusu değil
Bu bir tık olsa da umut vadettikurula kaldım ve olumlu dönüş aldım dediğiniz gibi bir kesinlik söz konusu değil
psikiyatri, 3-4 gün içerisinde döndülermerhaba, neden kalmıştınız ve ne kadar zamanda dönüş almıştınız?
sizin adınıza çok sevindim, tebrik ederimpsikiyatri, 3-4 gün içerisinde döndüler
hocam ilaçları söylerseniz biz de kendimize göre yorumlarız.psikiyatri, 3-4 gün içerisinde döndüler
Aynı şekilde bende benzer bir durum yaşadım. Ama bir kesinlik söz konusu değil.psikiyatri, 3-4 gün içerisinde döndüler
evet ilaç ve zamanlarından, tekrarlarından bahsederseniz en azından bir fikrimiz olur, şimdiden teşekkürlerhocam ilaçları söylerseniz biz de kendimize göre yorumlarız.
Ek tetkik istemişler miydi?kurula kaldım ve olumlu dönüş aldım dediğiniz gibi bir kesinlik söz konusu değil
Ek tetkik isteyip olumlu dönüş mü aldınız acabaAynı şekilde bende benzer bir durum yaşadım. Ama bir kesinlik söz konusu değil.
Ek tetkik istenip mi kurula kaldınız yoksa direkt mi kurula kaldınız? bir de özel değilse ne için kurula kalmıştınızAynı şekilde bende benzer bir durum yaşadım. Ama bir kesinlik söz konusu değil.
Direk kurula kaldım. Psikiyatri muayenemden ötürü.Ek tetkik istenip mi kurula kaldınız yoksa direkt mi kurula kaldınız? bir de özel değilse ne için kurula kalmıştınız
Hangisi daha sıkı peki sağlık konusunda?Arkadaşlar kkn kokpit için kurula kalmış onu not etmek lazım. Bizimkisi kabin ikisi aynı şey değil. KKN dostum hakkında hayırlısı olsun.