THY Sağlıkta Direkt Kurula Kalanlar Olumsuz Mu?

• Konbuyu başlatan humann
  • Başlangıç tarihi
H

humann

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sağlıkta direkt kurula kalanlara olumsuz dönüş mü yapılıyor direkt, bilgisi olan var mı?

H

hypatia

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar sağlıkta direkt kurula kalanlara olumsuz dönüş mü yapılıyor direkt, bilgisi olan var mı?
Konu yukarıda kalsın diye yazıyorum olumlu dönüş alan yazarsa umut olur bize de

G

GeneralRadahn

HavaPersonel.Com
Ben de dahil olmak üzere, tanıdığım 3 kişi sağlık kuruluna kaldı ve olumsuz geri dönüş aldık

Denemeyenmontaigne

Denemeyenmontaigne

HavaPersonel.Com
kurula kaldım ve olumlu dönüş aldım dediğiniz gibi bir kesinlik söz konusu değil

H

havakilici

HavaPersonel.Com
Aynı şekilde bende benzer bir durum yaşadım. Ama bir kesinlik söz konusu değil.
Ek tetkik istenip mi kurula kaldınız yoksa direkt mi kurula kaldınız? bir de özel değilse ne için kurula kalmıştınız

E

eren5288

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar kkn kokpit için kurula kalmış onu not etmek lazım. Bizimkisi kabin ikisi aynı şey değil. KKN dostum hakkında hayırlısı olsun.

• Like
Tepkiler: kkn
durmusnay

durmusnay

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar kkn kokpit için kurula kalmış onu not etmek lazım. Bizimkisi kabin ikisi aynı şey değil. KKN dostum hakkında hayırlısı olsun.
Hangisi daha sıkı peki sağlık konusunda?

K

kevinsalvatore

HavaPersonel.Com
arkadaşlar merhaba benden de ek tetkik istendi ama kurula kalmayla alakalı vb. birşey söylenmedi bunu size özellikle belirttiler mi yoksa ek tetkik istenince kurula kaldık anlamına mı geliyor bu? doktor tüm muayenemi tamamladıktan sonra, enabız’da olan aile hekiminin girdiği 2 tanı için ek tetkik yazıyorum dedi o kadar. bu durumlarda olumsuz dönüş ihtimali çok mu yüksek? benim istenen tetkiklerle alakalı bir hastalık ve ilaç geçmişim yok, biri baş dönmesi (rahatsızlığım olmadığı halde aile hekimi istirahat raporu yazmak için rastgele girdiği bir tanı) onun için hastaneden sağlık raporu alırken beyin mr’ı çektiler zaten temiz çıktı ama dosyaya koymamışlar onu getir dedi doktor ve kbb muayenesi yazdı. onla alakalı sorunum yok yani, ikincisi de 7 yıl önce sıradan bir üşütme kaynaklı girilen böbrek ağrısı tanısı (böbrek rahatsızlığım yok, ilaç geçmişi yok) onun içinde üroloji muayenesi yazıldı. ben ordan ayrılırken kötü bir düşünceyle çıkmadım sağlıklı olduğum için ama internette yazılanları görünce biraz endişelendim açıkçası çünkü birkaç yerde daha ek tetkik istenenler çoğunlukla eleniyor diye okudum, siz ne diyorsunuz benzer hikayesi olan var mı?

Konuyu okuyanlar;