cerenccc

Üye
19 Şub 2025
11
2
0
Merhaba, sağlık sartlarinda tiroid hormonu normalse okay diyor, hafif derecede hipotriodim var, ilac kullanmak sıkıntı yaratmaz degil mi?
Ve pasaportu da kabul aldiktan sonra cikartabiliyor muyuz? Cunku yurtdisina cikmiyorum kabul almadan para vermek istemiyorum.
Maas konusunu da merak ediyorum ama bilen yok sanirim

Merhaba, sağlık sartlarinda tiroid hormonu normalse okay diyor, hafif derecede hipotriodim var, ilac kullanmak sıkıntı yaratmaz degil mi?
Ve pasaportu da kabul aldiktan sonra cikartabiliyor muyuz? Cunku yurtdisina cikmiyorum kabul almadan para vermek istemiyorum.
Maas konusunu da merak ediyorum ama bilen yok sanirim
hangi şirket için sormuştunuz

Pasaport sorusunun cevabını ben de merak ediyorum. Ayrıca benim de eklemek istediğim bir soru var. Halihazırda bir pasaporta sahibim ve 2026 mayısta süresi dolacak ama şirket 5 senelik pasaport istediğini belirtmiş yanlış hatırlamıyorsam. Elimdeki pasaportun süresi bittiğinde 5 senelik çıkarsam sorun olur mu
Benim gibi benzer durumu olan varsa ve bilgilendirirse çok memnun kalırım.

Pasaport sorusunun cevabını ben de merak ediyorum. Ayrıca benim de eklemek istediğim bir soru var. Halihazırda bir pasaporta sahibim ve 2026 mayısta süresi dolacak ama şirket 5 senelik pasaport istediğini belirtmiş yanlış hatırlamıyorsam. Elimdeki pasaportun süresi bittiğinde 5 senelik çıkarsam sorun olur mu
Benim gibi benzer durumu olan varsa ve bilgilendirirse çok memnun kalırım.
Pasaport eğer gerekli olursa bunu kriterlerde belirtiyorlar.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.