Tgsaday34

Üye
26 Mar 2025
14
1
0
Merhaba mülakattan olumlu dönüş aldım. Sonrasında sağlık tetkitleri için evrak istediler işe giriş belgeleriyle bende rapoları çıkarıp doktora verdiğimde e nabızıma girdi menisküs var sende dedi bende daha önce ağır işlerde çalıştığımı sorun yaşamadığımı söyledim ve daha öncesinde bacağımdan iyi huylu tümör operasyonu geçirmiştim sonrasında doktor belgeye birşeyler yazıp bana evraklarını insan kaynaklarına teslim edebilirsin dedi. Bir sorun yaşar mıyım işe girerken olumsuzluk yaratır mı?

21 inde evrakları teslim ettim acaba ne zamana kadar dönüş yaparlar böyle bir durumda insan kaynakları olumlu dönüş yapma olanağı var mı acaba daha öncesinde havalimanında çalışmıştım 6 ay dönemlik

21 inde evrakları teslim ettim acaba ne zamana kadar dönüş yaparlar böyle bir durumda insan kaynakları olumlu dönüş yapma olanağı var mı acaba daha öncesinde havalimanında çalışmıştım 6 ay dönemlik
Ben de 17snde teslim ettim hala bekliyorum 7 nisanda eğitimin başlayacagini düşünürsek önümüzdeki 2 gün içerisinde haber vermeleri gerekiyor

Merhaba mülakattan olumlu dönüş aldım. Sonrasında sağlık tetkitleri için evrak istediler işe giriş belgeleriyle bende rapoları çıkarıp doktora verdiğimde e nabızıma girdi menisküs var sende dedi bende daha önce ağır işlerde çalıştığımı sorun yaşamadığımı söyledim ve daha öncesinde bacağımdan iyi huylu tümör operasyonu geçirmiştim sonrasında doktor belgeye birşeyler yazıp bana evraklarını insan kaynaklarına teslim edebilirsin dedi. Bir sorun yaşar mıyım işe girerken olumsuzluk yaratır mı?
Belgeye ne yazdı ?

• Like
Tepkiler: aviationesr
Hangi istasyon için?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.