Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

1rrmmm

Üye
11 Ocak 2026
4
0
0
Meslek
Kabin
Merhaba , Ajette sağlık raporlarında istenen piskolojik durumu gösteren reçetelerde kaç yıl baz alınıyor , benim 2023 temmuz ayına ait gitmiş olduğum hastaneden aldığım 25 mg'lik bir anksiyete ilacı bulunuyor bu sorun teşkil eder mi ? Bu durum biraz üzebilir

Ben henüz ön sağlıga girmedim burada iletilen yorumlarda , bir kişi daha öncesinde 2023 yılında Ajetin iletmiş olduğu işe alımı gerçekleştirmeyen hastalıklar listesini iletmiş orada Son 3 yılda antidepresan kullanımı ya da psikoterapi almış, geçmişinde süresi fark etmeksizin psikiyatrik hastalık tanılı hastane yatışı olan adayların işe girişi uygun değildir yazıyor bu ibareyi gördğüm için biraz moralim bozuldu açıkcası
Son 3 yılda psikyatri muayenesi istemiyorlar. Siz ön sağlığa girdiniz mi oradaki doktor ne dedi size?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.