abiidalzim

Üye
24 Ocak 2025
119
81
5
Merhabalar, 10 mart pazartesi günü harekat memurluğu için belge teslimi yaptım. İKya belgeleri bırakırken eğer sağlık tetkikinde bir problem yaşamazsanız bugün veya yarın aranırsınız eğitim için ve muhtemelen 17sinde başkayacaktır dediler. Arama alan veya henüz almayan kişiler YHM mi yoksa harekat için mi olduğunu da belirterek yazabilirler mi en azından aranıp aranmadığımızı bilmek için?

• Like
Tepkiler: icedlatte ve şipl
Ben de dün evrak teslimi yaptım benimki normal YHM. Arama veya sms alanlar bu başlığın altına yazalım ☺️

Ben ayın 8 inde teslim ettim sağlık tetkiklerini Ramp için. Henüz dönüş almadım. Dönüş alan var mı acaba?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.