ugurr

Üye
11 Mar 2025
8
2
0
Merhabalar , dün mesaj geldi mülakat sonucum olumlu fakat sağlık tektikleri nelerdir detayli mesaj almadim süreç nasil ilerliyor bilgisi olan var mi Şirketimizde mülakatına katıldığınız pozisyon için istihdam süreciniz olumlu sonuçlanmıştır. Sağlık tetkikinizin olumlu sonuçlanması durumunda işe giriş işlemlerinizin 7 Nisanda yapılması planlanmaktadır. Aktif olarak çalışmakta iseniz, sağlık tetkiki süreciniz olumlu olarak sonuçlanmadan işten çıkışınızı yapmayınız.

• Like
Tepkiler: Kerim3477
Hangi il ve hangi pozisyon acaba söyleyebilir misiniz?
Merhabalar , dün mesaj geldi mülakat sonucum olumlu fakat sağlık tektikleri nelerdir detayli mesaj almadim süreç nasil ilerliyor bilgisi olan var mi Şirketimizde mülakatına katıldığınız pozisyon için istihdam süreciniz olumlu sonuçlanmıştır. Sağlık tetkikinizin olumlu sonuçlanması durumunda işe giriş işlemlerinizin 7 Nisanda yapılması planlanmaktadır. Aktif olarak çalışmakta iseniz, sağlık tetkiki süreciniz olumlu olarak sonuçlanmadan işten çıkışınızı yapmayınız.

ramp olduğu için demek ki baksana kanka, yhm diye belirtilmediği için karışıyor hep aklımız çıkıyor senin tabirinle
kalbime inicekti :) az kaldı arkadaşlar dayanalım kazanmış oluruz umarım hepimiz. Bayram sonrasına kaldı bizimkiler muhtemelen gibi geliyor bana ama bakalım Hayırlısıyla kazanalım da karşılıklı oturup kahveler de içilir goygoy da yapılır :D yeter ki kazanmış olalım :D

• Like
Tepkiler: kullanmıyorumm
kalbime inicekti :) az kaldı arkadaşlar dayanalım kazanmış oluruz umarım hepimiz. Bayram sonrasına kaldı bizimkiler muhtemelen gibi geliyor bana ama bakalım Hayırlısıyla kazanalım da karşılıklı oturup kahveler de içilir goygoy da yapılır :D yeter ki kazanmış olalım :D
vallahi bi olumlu mesaj her şeyi çözer gibi allah olduğumuz sağlıktan da aşağı etmesin inşallah 🙏🏻

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.