Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Esprr

Üye
27 Eyl 2025
68
5
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar sağlık raporu için önceden randevu olusturmamız gerekiyor mu aynı gün teslimi yetiştirebilir miyim ve hangi hastaneyi önerirsiniz lütfen yardimci olur musunuz

Arkadaşlar sağlık raporu için önceden randevu olusturmamız gerekiyor mu aynı gün teslimi yetiştirebilir miyim ve hangi hastaneyi önerirsiniz lütfen yardimci olur musunuz
Merhaba, muayene ve rapor işlemi aynı gün hastane tarafından size veriliyor. Hangi hastane konusu ise hiç fark etmez. SHGM tarafından yetkilendirilmiş ve en yakın olan hastaneyi tercih etmeniz makul gibi gözüküyor. Önceden randevu alıp bilgi almanız en doğrusu olur ilgili hastaneden. Sürecinizde başarılar dilerim.

Merhaba, muayene ve rapor işlemi aynı gün hastane tarafından size veriliyor. Hangi hastane konusu ise hiç fark etmez. SHGM tarafından yetkilendirilmiş ve en yakın olan hastaneyi tercih etmeniz makul gibi gözüküyor. Önceden randevu alıp bilgi almanız en doğrusu olur ilgili hastaneden. Sürecinizde başarılar dilerim.
çok teşekkür ederim peki raporu muayeneyi ve üniforma ölçüsünü aynı günde yetistirebilir miyim sizce sehir dışında yaşıyorum da

çok teşekkür ederim peki raporu muayeneyi ve üniforma ölçüsünü aynı günde yetistirebilir miyim sizce sehir dışında yaşıyorum da
Merhabalar,

Bende önümüzdeki hafta muayneye gireceğim işyerimden izin almam sorun olduğu için bende hepsini 1 günde yapmak istiyordum ama galiba yetişmiyor çünkü hastaneyi aradığımda sabah 8:30 da gelirseniz 3 gibi raporu veririz dediler THY'nin attığı linkte işe giriş muaynesi saatleri hep sabah saati açılıyor 11:30 son gibi yani bana gelen linklerde öyleydi mecbur raporu bir günde alıp diğer sabahta işe giriş + üniforma ölçüsü gibi planladım ben

Evet ben de aynı şekilde düşündüm diğer türlü yetişmeyecek gibiydi teşekkürler başarılar dilerim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.