Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

Alquist10

Üye
8 Eyl 2025
45
3
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar ön sağlık değerlendirme sırasında şekerimizi ölçüyorlar değil mi?
2016 yılında e-nabızımda diyabates mellitüs girilmiş ama hiç ilaç falan kullanmadım ön sağlık değerlendirmede şekerim normal çıkarsa sorun ederler mi yine de ?

Değerlendirme sırasında şeker ölçülmüyor. Ancak enabızda yer alıyorsa ek tetkik isterler. Bir hastanede kan tahlili yaptırıp şekerinize bakarlar. Ama SHGM’de zaten şekere bakılıyor

ön değerlendirmede thy’ye gidip kendi doktorlarına muayene oluyorsunuz. E nabız inceleniyor. Sonrasında mail atıyorlar olumlu veya olumsuz. Olumlu olursa SHGM’de detaylı sağlık taramasına gidebiliyorsunuz

ön değerlendirmede thy’ye gidip kendi doktorlarına muayene oluyorsunuz. E nabız inceleniyor. Sonrasında mail atıyorlar olumlu veya olumsuz. Olumlu olursa SHGM’de detaylı sağlık taramasına gidebiliyorsunuz
Ben tarih seçtim ama o ne oluyor anlamadım o tarihte belgeleri mi götüreceğim?

Siz süreç hakkında hiçbir araştırma yapmadınız mı acaba? Biraz okuyup izleyin videoları isterseniz

Sonra sırf belge teslim etmek için tekrar istanbula gitmek mi gerekecek? Acaba kargo vs kabul etmiyorlar mı?

Sehirdisindan istanbula gel git cok zor olabiliyor acaba bu muayeneyi thydeki rapor sonucunu beklemeden olabiliyor muyuz? Yoksa tekrar raporu alip goturmek icin git gel yapmak istemiyorum…

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.