THY Sağlık Raporu Öncesi Lazer

Ates

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar hala kurul mülakatı icin davet beklemekteyim bu sürede göz derecemin istenilen sınırın üstünde olduğunu farkettim sizce olurda mülakattan geçme durumum olursa diye gözlerimi şimdi çizdirmem mantıklı mı ?
175 boy için asgari kilo sınırı sizce kac olur simdiden teşekkürler.

Milayk615

HavaPersonel.Com
Geçersen çizdir gel de diyebilirler sen istiyosan tabiki yaptır çünkü süreç çok uzayacak ve ne zaman davet edilceğimizi tahmin bile edemiyoruz 🙁

Milayk615

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar hala kurul mülakatı icin davet beklemekteyim bu sürede göz derecemin istenilen sınırın üstünde olduğunu farkettim sizce olurda mülakattan geçme durumum olursa diye gözlerimi şimdi çizdirmem mantıklı mı ?
Kilon da max 75 olmalı ideal kilon 65-67 arası zaten

Ates

HavaPersonel.Com
Geçersen çizdir gel de diyebilirler sen istiyosan tabiki yaptır çünkü süreç çok uzayacak ve ne zaman davet edilceğimizi tahmin bile edemiyoruz 🙁
Ben de senin gibi düşünmüştüm fakat sonra her süreci geçip göz derecemden dolayı elenirsem canımın çok sıkılacağını düşünüyorum o yüzden emin olamıyorum , yanıtın için teşekkür ederim

arawn

HavaPersonel.Com
Hocam erkek adaylar için kiloda +5 var. Maksimum 80 kilo olabilirsiniz. Bu bilgiye güvenebilirsiniz çünkü kendim boy/kilo kontrolünde kilodan fazla çıktım ve boyumdan +5 olan kiloya düşmem gerektiğini söylediler. Kilodan fazla çıkarsanız maksimum 2-3 hafta arasında bir süre tanınıyormuş. Benden başka bir şeyi daha düzeltmem istendiği için 2 ay kadarlık bir süre tanındı ama sadece kilo olsaydı daha az süre verirdik denildi. Alt limiti bilmiyorum.

Ates

HavaPersonel.Com
Hocam erkek adaylar için kiloda +5 var. Maksimum 80 kilo olabilirsiniz. Bu bilgiye güvenebilirsiniz çünkü kendim boy/kilo kontrolünde kilodan fazla çıktım ve boyumdan +5 olan kiloya düşmem gerektiğini söylediler. Kilodan fazla çıkarsanız maksimum 2-3 hafta arasında bir süre tanınıyormuş. Benden başka bir şeyi daha düzeltmem istendiği için 2 ay kadarlık bir süre tanındı ama sadece kilo olsaydı daha az süre verirdik denildi. Alt limiti bilmiyorum.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim hocam kilo konusunda aklımda soru işareti kalmadı sayenizde, lazer ameliyatı konusunda fikrinizi de alabilir miyim, evrak yükleme maili daha yeni geldi dolayısıyla mülakata daha süre var diye düşünüp ameliyat olmak mantıklı mi sizce ?

arawn

HavaPersonel.Com
Yanıtınız için çok teşekkür ederim hocam kilo konusunda aklımda soru işareti kalmadı sayenizde, lazer ameliyatı konusunda fikrinizi de alabilir miyim, evrak yükleme maili daha yeni geldi dolayısıyla mülakata daha süre var diye düşünüp ameliyat olmak mantıklı mi sizce ?
Rica ederim hocam. Benim sürecimde evrak yükleme maili geldikten sonra yüklenebilecek son güne yakın bir sürede evraklarımı yükledim. Mülakat tarihini içeren mailim 1 hafta geçmeden geldi ve yanlış hatırlamıyorsam 8 gün yada 12 gün sonrasında mülakata gitmem bekleniyordu. Lazer işlemini bilmediğim için sizi yanıltmak istemem ama şunu diyebilirim ki eğer bu işlemden kısa bir süre sonra mülakatlara katılmanızda bir sorun olmayacaksa yaptırmanızda fayda var fakat istirahat etmeniz vs. gerekiyorsa mülakattan sonra yaptırmanız daha mantıklı olabilir. İlk mülakatta boy/kilo/dövme kontrolü yapılıyor, ben dediğim gibi boy/kiloda ertelendim ama günün tamamıyla alakalı bilgim gözünüzle alakalı bir kontrol olmayacağı üzerine.

Milayk615

HavaPersonel.Com
Bir yakınım gözünü çizdirmişti. Bir sorun çıkmazsa öyle bi dinlenme süresi yok normal hayata devam ediyosunuz ama 3 gün güneş gözlüğünü çıkarmamıştı.

Konuyu okuyanlar;