THYTEKNİK Sağlık raporu E Devlete Düşmesi Uzun Sürer Mi

Yyldli

HavaPersonel.Com
Merhaba benm sağlık raporum e devlete düşmesi hastanenin söyledigine göre biraz geç kalacak benden 16ekimde sağlık raporunu mail olarak istedi turkish Technic acaba nasıl bir yol izleyebilirim rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?

admin

Admin
Moderatör
Merhaba benm sağlık raporum e devlete düşmesi hastanenin söyledigine göre biraz geç kalacak benden 16ekimde sağlık raporunu mail olarak istedi turkish Technic acaba nasıl bir yol izleyebilirim rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?
16 ekime kadar düşmüş olur.

Nurayt

HavaPersonel.Com
Sağlık için e devletimize mi bakıyorlar? Peki ben şifremi vermeden nasıl bakabilirler bunu merak ettim bu konuda bilgisi olan var mı?

admin

Admin
Moderatör
Sağlık için e devletimize mi bakıyorlar? Peki ben şifremi vermeden nasıl bakabilirler bunu merak ettim bu konuda bilgisi olan var mı?
E nabıza bakarlar. Şifrenizi istemezler ancak açıp göstermenizi isteyebilirler.

Nurayt

HavaPersonel.Com
Sanırım sonrasında da sağlık raporu alıyoruz değil mi? Yani nabız onlar baktıktan sonra

admin

Admin
Moderatör
Sanırım sonrasında da sağlık raporu alıyoruz değil mi? Yani nabız onlar baktıktan sonra
Önce sanırım heyet raporu istiyorlar tesliminde de sizden e nabızı açıp göstermenizi istiyorlar.

merhaba

HavaPersonel.Com
Admin bey merhaba. 2 ay deneme sürecinde işten çıkartılma oluyor mu ? Yoksa bu formalite mi ? Ayrıca deneme süreci bittikten sonra memurlar kadar iş güvencesine sahip miyiz ? Tüm yardımlarınız için teşekkürler

Konuyu okuyanlar;