Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru Tecrübesiz

quaro

Üye
22 Eki 2025
15
1
0
Meslek
Kabin
İstanbul dışında yaşıyorum ve şu an bir işte çalıştığım için sağlık kısmına kaldığım taktirde ona göre planlama yapacağım. Teşekkürler.

İstanbul dışında yaşıyorum ve şu an bir işte çalıştığım için sağlık kısmına kaldığım taktirde ona göre planlama yapacağım. Teşekkürler.
Bulunduğunuz ilde sghm onaylı sağlık belgesi veren hastane olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. https://web.shgm.gov.tr/documents/sivilhavacilik/files/pdf/saglik_birimi/Y_S_K22102024.pdf

Kendi şehrinizde sağlık belgesini aldıktan sonra evraklarınızı (kaplı bir zarfta veriyorlar) sağlık birimine randevunuzla gidip teslim ediyorsunuz, oradaki doktor da inceliyor. Zaten belgeyi aldıysanız (kapalı zarftaki rapor ile birlikte cüzdanınızda uçuşlarda bulundurmanız gereken ufak bir sağlık belgesi veriyorlar) %99 olumlu düşünebilirsiniz. Sürecinizde başarılar

• Like
Tepkiler: gunes ve adam123
Bulunduğunuz ilde sghm onaylı sağlık belgesi veren hastane olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. https://web.shgm.gov.tr/documents/sivilhavacilik/files/pdf/saglik_birimi/Y_S_K22102024.pdf

Kendi şehrinizde sağlık belgesini aldıktan sonra evraklarınızı (kaplı bir zarfta veriyorlar) sağlık birimine randevunuzla gidip teslim ediyorsunuz, oradaki doktor da inceliyor. Zaten belgeyi aldıysanız (kapalı zarftaki rapor ile birlikte cüzdanınızda uçuşlarda bulundurmanız gereken ufak bir sağlık belgesi veriyorlar) %99 olumlu düşünebilirsiniz. Sürecinizde başarılar
Eskişehir'de anlaşmalı hastane yok ne yazık ki. İstanbul'a gideceğim. Kaç saatte halloluyor tüm aşama? Aynı gün içerisinde ona göre randevumu oluşturup raporu da vermek isterim mümkün oluyorsa böyle bir şey.

Eskişehir'de anlaşmalı hastane yok ne yazık ki. İstanbul'a gideceğim. Kaç saatte halloluyor tüm aşama? Aynı gün içerisinde ona göre randevumu oluşturup raporu da vermek isterim mümkün oluyorsa böyle bir şey.
Florya’daki hastanede hızlı çıktığını okumuştum, sabah erken saatte gidip öğle tatilinden hemen sonra alanlar olmuştu. Ben İzmir’deki hastaneden almıştım. daha önce lazer ameliyatı olduğumdan ötürü İstanbul’da hisar hastanesinden heyet raporu istediler, bazı görüş testlerine girdim. O yüzden raporum 4 günde tamamlandı, İstanbul’a gelgit yapmıştım.

Benimle birlikte sağlıklı bir arkadaş daha vardı, sabah 8de başlamıştık. O da 15.30 civarı almıştı sağlık onayını.

• Like
Tepkiler: gunes

Önce shgmden mi belge almak gerekiyor?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.