TSS Sağlık Personeli̇ Alımı

• Konbuyu başlatan Medic
  • Başlangıç tarihi
M

Medic

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar çalışma ortamı nasıl mesai maaş ikramiye vs hepsinden bahsedebilecek biri var mı şimdiden çok teşekkürler. 🙏

C

canali

HavaPersonel.Com
Dönüşler başladı mı dönüş alanlar oldu mu?

Alperen001

Alperen001

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar bizim arkadaşın bi arkadaşı 5 ekimde başvuru yapmış daha sonra online sınav mesajı gelmiş sınava girmiş

M

Medic

HavaPersonel.Com
Geri dönüş sağlandı mı size sınav zorluğu nasıldı?
Matematik soruları vardı problem tarzı birde beni tanıyıcı tarzda test soruları vardı. Onun haricinde bir geri dönüş olmadı size geldi mi

M

Medic

HavaPersonel.Com
Maalesef bana gelmedi galiba mesaj yurt dışı cihazım sim kart tak çıkar oluyordu acaba geldi de görmedim mi mail de gelmemiş
Bilmiyorum hocam ama kaç kişi alıyorlar ki Toplam 5-6 kişi var mıdır alıcak sayısı acaba ?

Alperen001

Alperen001

HavaPersonel.Com
Bilmiyorum hocam ama kaç kişi alıyorlar ki Toplam 5-6 kişi var mıdır alıcak sayısı acaba ?
İçerden çalışan arkadaşlar bile öğrenemedi hala naptıklarını kimse bilmiyor normalde ret verdiklerine çabuk mesaj gidermiş ama bu sefer bi değişik oldu

M

Medic

HavaPersonel.Com
İçerden çalışan arkadaşlar bile öğrenemedi hala naptıklarını kimse bilmiyor normalde ret verdiklerine çabuk mesaj gidermiş ama bu sefer bi değişik oldu
Hocam maaş-ikramiye vs ve çalışma sistemi nasıl sizin az çok bilginiz vardır

Alperen001

Alperen001

HavaPersonel.Com
Hocam maaş-ikramiye vs ve çalışma sistemi nasıl sizin az çok bilginiz vardır
Maaş 40 50 civarı diyordu arkadaş ikramiye de var yıl sonu kar dan pay veriyorlar vardiyalı sistem ek olarak ücret alınıyor ondan da şartları iyi dedi arkadaşlarım onlarda kabin memuru ve teknikte teknisyenler

R

Rabiasaadet

HavaPersonel.Com
Matematik soruları vardı problem tarzı birde beni tanıyıcı tarzda test soruları vardı. Onun haricinde bir geri dönüş olmadı size geldiği

Matematik soruları vardı problem tarzı birde beni tanıyıcı tarzda test soruları vardı. Onun haricinde bir geri dönüş olmadı size geldi mi
Bana mail geldi bende gireceğim sınava İngilizce de varmış sanırım

M

Medic

HavaPersonel.Com
Maaş 40 50 civarı diyordu arkadaş ikramiye de var yıl sonu kar dan pay veriyorlar vardiyalı sistem ek olarak ücret alınıyor ondan da şartları iyi dedi arkadaşlarım onlarda kabin memuru ve teknikte teknisyenler
Alım 3 Havalimanınada mı olucak kesin hocam. İlanda öyle bir şey yazıyordu 10-15 kişi alırlar mı gerçi bunun yarısı referanslıdır da. Teşekkür ederim cevabınız için bu arada

Alperen001

Alperen001

HavaPersonel.Com
Alım 3 Havalimanınada mı olucak kesin hocam. İlanda öyle bir şey yazıyordu 10-15 kişi alırlar mı gerçi bunun yarısı referanslıdır da. Teşekkür ederim cevabınız için bu arada
Rica ederim, valla inşallah hak eden girer keşke daha fazla olsa alımlar

Konuyu okuyanlar;