Sağlık Olumsuz Maili

• Konbuyu başlatan emreb
  • Başlangıç tarihi
E

emreb

HavaPersonel.Com
Merhabalar thy cadet sağlık muayenesinde ek tetkik istediler. Sonrasında tekrar muayenede olumlu olduğu söylendi bir hafta sonra ise olumsuz maili aldım. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu? İşe giriş muayenesinde doktor en son olumlu demişti ama bu konuda kimseye ulaşamıyorum.

flightlover

flightlover

HavaPersonel.Com
Doktor ek tetkikinize baktı olumlu dedi ve buna rağmen olumsuz sonucu mu aldınız? İnanılmaz gerçekten ben de şuan kabin için aynı süreçteyim ve hekimden böyle bilgi aldım, mail bekliyorum

E

emreb

HavaPersonel.Com
Doktor ek tetkikinize baktı olumlu dedi ve buna rağmen olumsuz sonucu mu aldınız? İnanılmaz gerçekten ben de şuan kabin için aynı süreçteyim ve hekimden böyle bilgi aldım, mail bekliyorum
Evet ben de çok şaşırdım görünce ama konuyla ilgili dönüş alamadım umarım sizin süreciniz olumlu sonuçlanır

P

probis

HavaPersonel.Com
Merhabalar thy cadet sağlık muayenesinde ek tetkik istediler. Sonrasında tekrar muayenede olumlu olduğu söylendi bir hafta sonra ise olumsuz maili aldım. Daha önce böyle bir şey başına gelen oldu mu? İşe giriş muayenesinde doktor en son olumlu demişti ama bu konuda kimseye ulaşamıyorum.
geçmiş olsun, ek tetkik istemelerinin sebebi neydi acaba özel değilse

T

titan

HavaPersonel.Com
daha önce sağlık elenip, tekrar çağırılanları duymuştum, bence hala daha bir şansın olabilir

A

abdrllharat

HavaPersonel.Com
2016da aile hekiminden yazılmış vertigo tanısı vng testi istendi
hocam bende de vertigo tanısı gözüküyor ama vertigom yoktu hiç olmadı, ziyaretlerim kısmında tanı olarak baş dönmesi (vertigo)-B12 eksikliği anemisi yazmışlar ama ilaç olarak sadece B12 iğnesi verip göndermişlerdi. sizde durum nasıldı acaba tanı kısmında ne yazıyordu? ilaç yazılmış mıydı?

Konuyu okuyanlar;