Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

enes1283

Üye
21 Tem 2024
44
1
35
Arkadaşlar,
2016’da yazılan astım tanısı (hastalıkla artık ilişkim yok)
Bu sorun çıkarır mı THY,AJET kabin memurluğunda cevaplarsanız çok sevinirim

ya bir de mevsimsel alerjik rinit tanısı ve tanımlanmamış atopik dermatit girilmiş
Bunlar için sorun olur mu?
Cevabınız için teşekkür ederim.

ek tetkik isterler
ya bir de mevsimsel alerjik rinit tanısı(hastalığı artık taşımıyorum) ve tanımlanmamış atopik dermatit girilmiş
Bunlar için sorun olur mu? Yine ek tetkik isterler mi
Cevabınız için teşekkür ederim

ya bir de mevsimsel alerjik rinit tanısı(hastalığı artık taşımıyorum) ve tanımlanmamış atopik dermatit girilmiş
Bunlar için sorun olur mu? Yine ek tetkik isterler mi
Cevabınız için teşekkür ederim
THY’nin sitesindeki sağlık kriterlerinde gözüküyorsa sorun olabilir ama dediğim gibi genelde böyle şeylerde ek tetkik isteniyor bir sorun olmadığı çıkarsa birşey olmuyor tabi her yıl şartlar değişebiliyor ön muayenede doktor sizi bilgilendirecektir şansınızı deneyin

Benim alerjik rinitim vardı ön sağlıkta sorun çıkarmadılar. İlkbahar için alerji ilacı kullandığımı da söyledim. Herhangi bir sıkıntı olmadı.

THY’nin sitesindeki sağlık kriterlerinde gözüküyorsa sorun olabilir ama dediğim gibi genelde böyle şeylerde ek tetkik isteniyor bir sorun olmadığı çıkarsa birşey olmuyor tabi her yıl şartlar değişebiliyor ön muayenede doktor sizi bilgilendirecektir şansınızı deneyin
Teşekkürler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.