AJET Sağlık Mailinden Sonraki Süreç

Speegs

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

Mülakattan 3 hafta sonra gibi bir sürede 1-2 gün önce olumlu maili aldım, evrak gönderdim.
20 Şubatta 5 günlüğüne Avrupaya gideceğim için sağlık mailinden sonraki aşamaları bilmem gerekiyor. Diyelim zarfı teslim ettim, eğitim yakın bir zamanında mı başlıyor, ya da sağlık raporu 1 günde çıkartılıp teslim edilebilecek bir şey mi eğer o haftaya denk gelirse? 20 Şubat Salı'ya denk geliyor. Sağlık mailleri her haftasonu atılıp o haftanın sonuna teslim mi bekleniyor birisi beni aydınlatabilir mi

Ffznr

HavaPersonel.Com
Merhabalar,

Mülakattan 3 hafta sonra gibi bir sürede 1-2 gün önce olumlu maili aldım, evrak gönderdim.
20 Şubatta 5 günlüğüne Avrupaya gideceğim için sağlık mailinden sonraki aşamaları bilmem gerekiyor. Diyelim zarfı teslim ettim, eğitim yakın bir zamanında mı başlıyor, ya da sağlık raporu 1 günde çıkartılıp teslim edilebilecek bir şey mi eğer o haftaya denk gelirse? 20 Şubat Salı'ya denk geliyor. Sağlık mailleri her haftasonu atılıp o haftanın sonuna teslim mi bekleniyor birisi beni aydınlatabilir mi
Merhabalar.
Sağlık raporunu gereken tetkiklere göre ek işlemlerle değerlendirirsek iki gün olarak baz alın. Eğitim müsaitlik durumunuza göre planlanıyor çalışıyorsanız ihbar sürenizi bildiriyorsunuz. Raporu aldıktan sonra da hemen teslim ederseniz ki zaten bir hafta süreniz oluyor mail gelince 3 gün diyelim bu işlemler için toplamda. Sağlık için misal size Ocak sonunda şubat başında mail gelirse yurtdışı durumunuzdan bahsedip ben 25 şubattan sonra müsaitim diye bilgi verirsiniz İK’ya.

Konuyu okuyanlar;