Sağlık Kurulu

GeneralRadahn

HavaPersonel.Com
Merhaba 1 hafta önce ek tetkikleri teslim ettim ve işe girişime sağlık kurulunun karar vereceğine dair mail aldım.

Sağlık kurulu kaç gün sonra geri dönüş yapıyor? Sağlık kurulundan olumlu sonuç alan var mı?

lousyloud

HavaPersonel.Com
sağlık kurulu demek geçmiş olsun hayatında başarılar demek bende kuruldan olumsuz aldım 10 gün de geldi sonuç

hypatia

HavaPersonel.Com
sağlık kurulu demek geçmiş olsun hayatında başarılar demek bende kuruldan olumsuz aldım 10 gün de geldi sonuç
Geçmiş olsun ben de 10 sene öncesinin tekrarlamayan psikolojik muayene tanısı nedeniyle kurula kaldim çok üzücü oldu

eren5288

HavaPersonel.Com
Psikiyatri muayene kaydı olan herkes koşulsuz şartsız ne olduğu bakılmasın kurula kalıyor. Tüm değerlerim iyi gene kurula kaldım. İnsiyatif almıyorlar kesinlikle. Burda suçlular tamamen doktorlar. Bi yerde okumuştum böyle durumlarda doktorların hastalara karşı " ileride kariyerinizde problem olabilir " diyip onay alması gerekiyormuş.

hypatia

HavaPersonel.Com
Psikiyatri muayene kaydı olan herkes koşulsuz şartsız ne olduğu bakılmasın kurula kalıyor. Tüm değerlerim iyi gene kurula kaldım. İnsiyatif almıyorlar kesinlikle. Burda suçlular tamamen doktorlar. Bi yerde okumuştum böyle durumlarda doktorların hastalara karşı " ileride kariyerinizde problem olabilir " diyip onay alması gerekiyormuş.
O kadar saçma ki on sene önce derslere odaklanamiyorum demisim bir tane ilaç yazmış on sene boyunca psikiyatriye bir kez bile ugramamisim direkt kurula kaldim. Saglik kriterlerinde son üç yılda giden ya da üç yıldan önceyse tekrarlayanlar uygun değildir diyor. Haksızlık olduğunu düşünüyorum.

cadetpilot777

HavaPersonel.Com
O kadar saçma ki on sene önce derslere odaklanamiyorum demisim bir tane ilaç yazmış on sene boyunca psikiyatriye bir kez bile ugramamisim direkt kurula kaldim. Saglik kriterlerinde son üç yılda giden ya da üç yıldan önceyse tekrarlayanlar uygun değildir diyor. Haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Merhaba, e-nabız kontrolünde mi fark edildi bu acaba? Bir de yalnızca tek randevu mu vardı e-nabızda? Bir de ek tetkik veya Epikriz istedi mi?

hypatia

HavaPersonel.Com
Bu arada eğer psikiyatriye bir kez bile gitmek elenme sebebiyse bunu açıkça sağlık kriterlerine yazmaliydilar. ben saglik raporuna 20.000 TL ödedim. İnsanlar bin tane olay yasiyor gidip tedavi olduysak on senede hiçbir tekrar olmadiysa bu neyin zorlamasi anlamıyorum

hypatia

HavaPersonel.Com
Merhaba, e-nabız kontrolünde mi fark edildi bu acaba? Bir de yalnızca tek randevu mu vardı e-nabızda? Bir de ek tetkik veya Epikriz istedi mi?
Evet e nabizdan baktı. Ek Tetkik hastanedeyken dikkat testi yaptirmistim doktor hiçbir sorunun yok demişti. İki kez doktor randevum var birine ilac yazmıştı. Ben senelerdir yoğun dikkat isteyen bir işte çalışıyorum zaten bunu da konuştuk yine de kurula birakti

cadetpilot777

HavaPersonel.Com
Evet e nabizdan baktı. Ek Tetkik hastanedeyken dikkat testi yaptirmistim doktor hiçbir sorunun yok demişti. İki kez doktor randevum var birine ilac yazmıştı. Ben senelerdir yoğun dikkat isteyen bir işte çalışıyorum zaten bunu da konuştuk yine de kurula birakti
Anlıyorum sizi. Maddi manevi yorucu bir süreç sonunda yıllar önceki bir psikiyatrist randevusundan elenmek hakikaten can sıkıcı. Hiç mi psikiyatriste gitmeyecek insanlar, anlayamıyorum. Başka hava yollarını deneyebilirsiniz, belki onlar olur. Umarım kendinizi çok fazla üzmezsiniz, en hayırlısı neyse o olsun 🙏🏼.

cadetpilot777

HavaPersonel.Com
Anlıyorum sizi. Maddi manevi yorucu bir süreç sonunda yıllar önceki bir psikiyatrist randevusundan elenmek hakikaten can sıkıcı. Hiç mi psikiyatriste gitmeyecek insanlar, anlayamıyorum. Başka hava yollarını deneyebilirsiniz, belki onlar olur. Umarım kendinizi çok fazla üzmezsiniz, en hayırlısı neyse o olsun 🙏🏼.
Bir de kurula bırakması illa olumsuz gelecek anlamına da gelmiyor. Bazı gruplarda kurulda 5-6 hafta beklemesine rağmen olumlu alanlar var.

mrv2890

HavaPersonel.Com
Merhaba, peki yazılan ilaç kırmızı reçeteli mi acaba? Hangi ilaç olduğunu hatırlıyor musunuz?

hypatia

HavaPersonel.Com
Çok teşekkür ederim. Haklısınız, elimden geleni yaptım bu süreçte. Hakkımızda hayırlısı olsun 🙏

eren5288

HavaPersonel.Com
Bu arada sağlık değerlerim çoğu adaydan ve çalışandan kat ve kat iyidir. Sağlık geçmişimde ufak tefek grip dışında bir şey yoktur. Hekimler risk almak istemiyor. Yarın bir gün bir şey olur diye. Durumsal farkındalığın ve öz farkındalığın yüksek olması gereken bir iş bu. Bir insan hayatı boyunca hiç psikiyatriye gitmemiş hastane yüzü görmemişse. Kendini düşünmeyip anlamayip hastaneye gitmemiştir. Bu durumsal farkındalığının olmadığı kendini eleştirmediği bir durumdur. Sağlıklı insan hastaneye gider hasta olmamak için. Kusurları olan insan kusurlarını saklamak için hastaneye gitmez.

Konuyu okuyanlar;