2 Tem 2024
52
5
35
Merhaba 1 hafta önce ek tetkikleri teslim ettim ve işe girişime sağlık kurulunun karar vereceğine dair mail aldım.

Sağlık kurulu kaç gün sonra geri dönüş yapıyor? Sağlık kurulundan olumlu sonuç alan var mı?

sağlık kurulu demek geçmiş olsun hayatında başarılar demek bende kuruldan olumsuz aldım 10 gün de geldi sonuç

sağlık kurulu demek geçmiş olsun hayatında başarılar demek bende kuruldan olumsuz aldım 10 gün de geldi sonuç
Geçmiş olsun ben de 10 sene öncesinin tekrarlamayan psikolojik muayene tanısı nedeniyle kurula kaldim çok üzücü oldu

Psikiyatri muayene kaydı olan herkes koşulsuz şartsız ne olduğu bakılmasın kurula kalıyor. Tüm değerlerim iyi gene kurula kaldım. İnsiyatif almıyorlar kesinlikle. Burda suçlular tamamen doktorlar. Bi yerde okumuştum böyle durumlarda doktorların hastalara karşı " ileride kariyerinizde problem olabilir " diyip onay alması gerekiyormuş.

• Like
Tepkiler: delfinok
Psikiyatri muayene kaydı olan herkes koşulsuz şartsız ne olduğu bakılmasın kurula kalıyor. Tüm değerlerim iyi gene kurula kaldım. İnsiyatif almıyorlar kesinlikle. Burda suçlular tamamen doktorlar. Bi yerde okumuştum böyle durumlarda doktorların hastalara karşı " ileride kariyerinizde problem olabilir " diyip onay alması gerekiyormuş.
O kadar saçma ki on sene önce derslere odaklanamiyorum demisim bir tane ilaç yazmış on sene boyunca psikiyatriye bir kez bile ugramamisim direkt kurula kaldim. Saglik kriterlerinde son üç yılda giden ya da üç yıldan önceyse tekrarlayanlar uygun değildir diyor. Haksızlık olduğunu düşünüyorum.

O kadar saçma ki on sene önce derslere odaklanamiyorum demisim bir tane ilaç yazmış on sene boyunca psikiyatriye bir kez bile ugramamisim direkt kurula kaldim. Saglik kriterlerinde son üç yılda giden ya da üç yıldan önceyse tekrarlayanlar uygun değildir diyor. Haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Merhaba, e-nabız kontrolünde mi fark edildi bu acaba? Bir de yalnızca tek randevu mu vardı e-nabızda? Bir de ek tetkik veya Epikriz istedi mi?

Bu arada eğer psikiyatriye bir kez bile gitmek elenme sebebiyse bunu açıkça sağlık kriterlerine yazmaliydilar. ben saglik raporuna 20.000 TL ödedim. İnsanlar bin tane olay yasiyor gidip tedavi olduysak on senede hiçbir tekrar olmadiysa bu neyin zorlamasi anlamıyorum

• Like
Tepkiler: delfinok

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.