F
flyingaircraft
HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhabalar,9,10,11 Eylülde a jet iş yeri hekimiyle görüşüp e-nabızdaki tanılardan dolayı sağlık kuruluna kalıp cevap gelen oldu mu ?
Merhaba, ben de dönüş bekliyorum hala. Siz hastaneden sağlık raporu / uçabilir raporu alabildiniz mi?Arkadaşlar merhabalar,9,10,11 Eylülde a jet iş yeri hekimiyle görüşüp e-nabızdaki tanılardan dolayı sağlık kuruluna kalıp cevap gelen oldu mu ?
Evet hastaneden sağlık raporu aldıktan sonra gittim şirket doktoruna zaten o şekilde oluyor diye biliyorumMerhaba, ben de dönüş bekliyorum hala. Siz hastaneden sağlık raporu / uçabilir raporu alabildiniz mi?
Ben de sağlık raporunu aldım, e nabızdaki bir tanı yüzünden kurula kaldım. Geri dönüş olmadı. Bir gruba olumsuz maili gitmiş bu aradaEvet hastaneden sağlık raporu aldıktan sonra gittim şirket doktoruna zaten o şekilde oluyor diye biliyorum
Ben 11 eylülde gitmiştim şirket doktoruna siz ne zaman gitmiştiniz ve olumsuz olan grup hangi tarihte gitmişti acaba bilginiz var mıBen de sağlık raporunu aldım, e nabızdaki bir tanı yüzünden kurula kaldım. Geri dönüş olmadı. Bir gruba olumsuz maili gitmiş bu arada
9 eylülde giden bir arkadaşa olumsuz mail dönmüş. Ben de 9 eylülde girdim sağlık mülakatına. Size ne zaman mail/bilgi geleceği ile ilgili bir bilgi vermişler miydi? Ya da sizi arayan oldu muBen 11 eylülde gitmiştim şirket doktoruna siz ne zaman gitmiştiniz ve olumsuz olan grup hangi tarihte gitmişti acaba bilginiz var mı
Çarşamba günü yani 11 eylülde "Cuma günü yani 13 eylülde cevap gelir veya diğer haftaya kalır demişlerdi" yani Cuma günü gelmediğine göre bu hafta gelir sanırım, merak ettim gelen var mı diye çok sabırsızım heyecanlıyım çünkü teşekkürler cevabınız için size ne zaman gelir diye bilgi vermisler miydi9 eylülde giden bir arkadaşa olumsuz mail dönmüş. Ben de 9 eylülde girdim sağlık mülakatına. Size ne zaman mail/bilgi geleceği ile ilgili bir bilgi vermişler miydi? Ya da sizi arayan oldu mu
Bana cuma günü gelebilir demişlerdi 13 Eylül’ü kastederek. Ben de aynı şekilde bekliyorum maalesef, ben teşekkür ederim. Bir gelişme olursa paylaşırsanız çok sevinirimÇarşamba günü yani 11 eylülde "Cuma günü yani 13 eylülde cevap gelir veya diğer haftaya kalır demişlerdi" yani Cuma günü gelmediğine göre bu hafta gelir sanırım, merak ettim gelen var mı diye çok sabırsızım heyecanlıyım çünkü teşekkürler cevabınız için size ne zaman gelir diye bilgi vermisler miydi
Tamamdır paylaşırım inşallah olumlu gelir ikimizindeBana cuma günü gelebilir demişlerdi 13 Eylül’ü kastederek. Ben de aynı şekilde bekliyorum maalesef, ben teşekkür ederim. Bir gelişme olursa paylaşırsanız çok sevinirim
Bana hala yokVar mı cevap gelen?
Siz 9 eylülde girmişsiniz size bile gelmediyse o zaman bana gelmesine daha çok varBana hala yok
Geldi mi acaba cevapBana hala yok
Ben de size yazacaktım gelmedi …Geldi mi acaba cevap
Mail atsak dönerler mi acabaBen de size yazacaktım gelmedi …
atsak dönerler diye düşünüyorum. Bir arkadaşımın sağlık raporu alma esnasında sıkıntısına 1 gün içinde döndülerMail atsak dönerler mi acaba
Siz hangi hastalıktan kurula kalmıştınız özel değilseatsak dönerler diye düşünüyorum. Bir arkadaşımın sağlık raporu alma esnasında sıkıntısına 1 gün içinde döndüler
Hayir bide yani bir sürü insan daha vardır hepimiz birden biriktik iyice uzayacak mail gelmesi diye düşünüyorumatsak dönerler diye düşünüyorum. Bir arkadaşımın sağlık raporu alma esnasında sıkıntısına 1 gün içinde döndüler
Çalıştığım dönemde gerçekleşen bir fıtık ve yırtık sebebiyle, maalesef çok eski değil ancak tedavimi tamamladım. Özel değilse sizin?Siz hangi hastalıktan kurula kalmıştınız özel değilse
Ben size daha önce olumsuz giden bir grup olduğunu iletmiştim. Bizim gibi kalanlarda nasıl olacak ben de bilmiyorum. Umarım kısa zamanda hallolur, olumlu gelir ve eğitim grubuna yetişebilirizHayir bide yani bir sürü insan daha vardır hepimiz birden biriktik iyice uzayacak mail gelmesi diye düşünüyorum