Sağlık Kurulu

havaliii

HavaPersonel.Com
Merhabalar Thy kabin memurluğu sağlık aşamasında ek tetkik istenip sonrasında dostası karar için sağlık kuruluna kalan oldu mu? Bu süreç ne kadarlık bir süreç bilen var mı acaba

tuğbakgn

HavaPersonel.Com
arkadaşlar merhaba, 1 yıl öncesine kadar nöroloji doktoru bana migren var sende dedi fakat e nabıza tanıyı sadece baş ağrısı olarak girmiş ayrıca bunun için bir ilaç verdi ismi dideral aslında kalp ilacı ama migren için de kullanılıyor bu ilaç ve baş ağrısı tanısı sıkıntı çıkarır mı?

havaliii

HavaPersonel.Com
arkadaşlar merhaba, 1 yıl öncesine kadar nöroloji doktoru bana migren var sende dedi fakat e nabıza tanıyı sadece baş ağrısı olarak girmiş ayrıca bunun için bir ilaç verdi ismi dideral aslında kalp ilacı ama migren için de kullanılıyor bu ilaç ve baş ağrısı tanısı sıkıntı çıkarır mı?
Ek tetkik isterler

helo33

HavaPersonel.Com
Merhaba bugun sağlık raporumu götürmeye gittim, doktor kontrolden sonra sağlık kurulu size dönüş yapacak dedi. Benim raporum elverisli ama kulak icin kisitlama vardi. Ek tetkik veya olumlu olumsuz olabilirmiş. Doktorun kendisi ek tetkik istemiyor mu normalde?

msirakaya01

HavaPersonel.Com
Merhaba bugun sağlık raporumu götürmeye gittim, doktor kontrolden sonra sağlık kurulu size dönüş yapacak dedi. Benim raporum elverisli ama kulak icin kisitlama vardi. Ek tetkik veya olumlu olumsuz olabilirmiş. Doktorun kendisi ek tetkik istemiyor mu normalde?
Ek tetkik isteyen kişi zaten doktor oluyor. En azından bende öyle olmuştu.

helo33

HavaPersonel.Com
Saglik raporumu götürdüğüm doktor bana sağlık kurulu size bilgi verecek dedi. Ek tetkik de isteyebilir, olumlu olumsuz da olabilir dedi. Kendisi istemedi. Sebebi nedir acaba

cleverman6

HavaPersonel.Com
Kurul olumlu maili geldikten kaç gün sonra sağlık raporunu almak gerekiyor, birde raporu aldıktan kaç gün sonra thy hekimine teslim etmek gerekiyor

helo33

HavaPersonel.Com
Gelen olumlu mailde tüm bilgiler yazıyor. Onların verdiği randevu tarihine kadar halletmemiz gerekiyor yani yaklaşık 1 haftada

msirakaya01

HavaPersonel.Com
Saglik raporumu götürdüğüm doktor bana sağlık kurulu size bilgi verecek dedi. Ek tetkik de isteyebilir, olumlu olumsuz da olabilir dedi. Kendisi istemedi. Sebebi nedir acaba
Sizin kararınızı kurula bırakmış. Yani kurula sevk etmiş. E nabız tanılarından ötürü olabilir

helo33

HavaPersonel.Com
Hayir e nabizdan değil, kulakta bazı frekanslarda düşükluk vardi ve uçuş hekimi de her yıl muayene olması gerekir diye kısıtlama getirmiş. Bu sebepten ötürü sağlık kuruluna bırakıldı karar ama olumsuz mu olur bilmiyorum

msirakaya01

HavaPersonel.Com
Hayir e nabizdan değil, kulakta bazı frekanslarda düşükluk vardi ve uçuş hekimi de her yıl muayene olması gerekir diye kısıtlama getirmiş. Bu sebepten ötürü sağlık kuruluna bırakıldı karar ama olumsuz mu olur bilmiyorum
Düşüş 35 db den fazla anladığım kadarıyla. Hayırlısı olsun. Bende de benzer durum mevcut doktorun kendisi ek tetkik istedi.

havaliii

HavaPersonel.Com
Geçmiş olsun benimki de sağlık kuruluna kaldı, yine elverişlidir raporu almıştım ve yaklaşık 20 gün cevapsız bıraktılar sonrasında olumsuz sonuçlandı

havaliii

HavaPersonel.Com
merhaba odyogramdan bende ek tetkik-kurul sürecine dahil oldum bana 2 hastanede herhangi bi işitme kaybımın olmadıgını ilettiler. ancak doktor direkt kurul dedi. süreç nasıl ilerler sizce?
Ya dediğim gibi bende de ek tetkikte bir olumsuzluk çıkmadı ama kurula kaldım. Pazartesi günü size ya mail atarız ya da ararız dediler ve o gün perşembeydi. Pazartesi günü ne mail ne de arama geldi. 20 gün sonra olumsuz diye mail attılar neye gore elendim bilmiyorum maalesef kötü bir süreçti

Konuyu okuyanlar;