Yani elemek istedikten sonra elerler , o olaylar heralde tanidik to..rpil isine giriyor. Benim tanidigim kimse yok. Elenirsemde cekip giderim >D ek tetkiklerde en az 5000 tlden basliyor galiba. Birde oyle masraf edip elenirsek , epey aci bir deneyim olur. Keske firma biraz kendini gelistirse direk elemese, mesela sozlesmeye su sekilde madde ekleyebilirler.(bu dedigim sadece gecmiste tani almis kisiler icin) kisi astim ya da herhangibir gogus hastaligi yuzunden gorevini yerine getiremeyecek duruma gelirse herhangibir maddi haktan faydalanamayacaktir diye. Sahsen ben direk imzalarim. Hatta egitimde aldigim ucretide kendim iade ederim. Kendime o derece guveniyorken bir tanidan dolayi elenmek istemem. Ilk defa bir isim yolunda gidiyor , hak yiyenlerde var illaki, aralarindan bir sekilde siyrilmayi basarmis gibide hissediyorum. Belki %80 i kendi hakkiyla girmistir ama illa tanidik oldugu icin adam kayirma olmustur diye dusunuyorum. Kimi to...rpil , kimi ta...nidik , kimi ref...erans diyor bu olaya. Benim icin hak yemekten ibaret. Kendi hakkiyla bir yere gelen herkese saygim sonsuz. Umarim secilenlerin hepsi oyle secilmistir.