24 Eki 2024
86
22
35
Örneğin skolyoz 20 derece üstü kabul alınmıyor ya, adayın skolyozu misal 21 ise fakat mülakatları çok iyi geçmişse hiç esneme gösterip kabul ettikleri olabiliyor mu? Böyle bir örnek biliyor musunuz?

Bildiğim kadarıyla sağlık sonuçlarını THY doktorları onaylıyor. Yani mülakatın çok iyi geçmiş olması doktorların bilgisi dahilinde olmayacaktır. Eğer şansınız varsa öncesinde Ortopedi'ye gitmenizi öneririm. Şayet bana da olumlu maili gelirse (İnşallah) ben de check up yaptıracağım.

Bildiğim kadarıyla sağlık sonuçlarını THY doktorları onaylıyor. Yani mülakatın çok iyi geçmiş olması doktorların bilgisi dahilinde olmayacaktır. Eğer şansınız varsa öncesinde Ortopedi'ye gitmenizi öneririm. Şayet bana da olumlu maili gelirse (İnşallah) ben de check up yaptıracağım.
Ama ortopediye gitsem ve E Nabzıma oradaki ölçüm işlense bu daha kötü değil mi? Tabii normal doktor muayenesi ile THY için yapılan check up arasındaki sürede zaten ne kadar değişim olur bilmiyorum ama. Öncesinde doktor kontrolü riskli olmaz mı?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.