Sağlık Kontrolü Ve Elenenler Buraya

• Konbuyu başlatan elturco
  • Başlangıç tarihi
E

elturco

HavaPersonel.Com
Sağlık veya boy kilo kontrolü nedeniyle elenenler veya fıtık başlangıcı, geçmiş teshisler ve ameliyatlar nedeniyle elenenler tavsiye ve tecrübelerini bu başlık altında paylaşabilirler.

hostesbirisii

hostesbirisii

HavaPersonel.Com
Ajet'ten platinden dolayı elenen var mı ?

S

Soloturca

HavaPersonel.Com
hangi firmadan elendiniz siz kendi sürecinizi detaylı anlatır mısınız? kurul mülakatı sonrasından sağlık raporunda mı elendiniz?
Sağlık veya boy kilo kontrolü nedeniyle elenenler veya fıtık başlangıcı, geçmiş teshisler ve ameliyatlar nedeniyle elenenler tavsiye ve tecrübelerini bu başlık altında paylaşabilirler.

B

buse12

HavaPersonel.Com
Geçtiğimiz hafta kurul mülakatına girip bu hafta sağlık kontrolüne çağırılan var mı acaba

E

elturco

HavaPersonel.Com
hangi firmadan elendiniz siz kendi sürecinizi detaylı anlatır mısınız? kurul mülakatı sonrasından sağlık raporunda mı elendiniz?
Ben henüz girmedm hocam sadece benm gibi bazı kafasında soru işareti olan arkadaşlar sorulara daha net cevap bulabilsin diye açtım. Hepimiz faydalanalim..

A

aviationg777

HavaPersonel.Com
merhaba 2 hafta önce ek tektiklerimi teslim ettim mr raporumda nonokompresif bulging (herhangi bi sinire dokunmayan minimal disk bombeleşmesi) olmasına rağmen cuma günü olumsuz yanıtı aldım umut edip sürece devam ettim ve elendim devlet hastanesinde güncel bi mr çektirmenizi temiz ise ona göre sürece devam etmenizi öneririm.

K

Krelia

HavaPersonel.Com
merhaba 2 hafta önce ek tektiklerimi teslim ettim mr raporumda nonokompresif bulging (herhangi bi sinire dokunmayan minimal disk bombeleşmesi) olmasına rağmen cuma günü olumsuz yanıtı aldım umut edip sürece devam ettim ve elendim devlet hastanesinde güncel bi mr çektirmenizi temiz ise ona göre sürece devam etmenizi öneririm.
MR'ı herkese çektiriyorlar mı?

S

selfmachine

HavaPersonel.Com
mülakat için gün bekliyorum ama bu sırada aklıma takılan bir durum var. thy'nin sağlık kriterlerinde kan şekeri ile ilgili hastalıklardan insülin direnci direkt elenme sebebi. benim geçmişte insülin direncim tanım var, ilaç da kullandım ama artık kullanmıyorum. bu durumda sağlık raporundan ''elverişli'' alsam bile thy tarafından elenir miyim? lütfen sadece bilenler/yorumlayabilenler yazsın.

Konuyu okuyanlar;