Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

burcuss

Üye
7 Tem 2025
10
2
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba, tecrübesiz kabin memuru alımına başvurdum fakat sağlık koşulları listesinde tiroit hastalıklarından elediklerini gördüm. Enabızda daha önce tanı olarak hipotriodizm çok var çünkü ben düzenli kontrol ettiriyordum. Bu bir elenme sebebi midir? Yoksa şans tanıyorlar mı?

Merhaba, tecrübesiz kabin memuru alımına başvurdum fakat sağlık koşulları listesinde tiroit hastalıklarından elediklerini gördüm. Enabızda daha önce tanı olarak hipotriodizm çok var çünkü ben düzenli kontrol ettiriyordum. Bu bir elenme sebebi midir? Yoksa şans tanıyorlar mı?
Merhabalar, tamamen o an denk geleceğiniz doktorun inisiyatifine bağlı. Ek tetkik de istenebilir kurula da kalınabilir veya hiç gerek duymadan son kontrolü baz alıp sorun da görmeyebilir. Thy işe giriş politikası gereği tekrarlayan ve takip gerektiren hastalıklara karşı katılar. Ama sizin durumunuz nasıl olur bilemiyorum dediğim gibi doktorunuza bağlı. Karamsar olmayın hiçbir şey net değil. Bol şans ve başarı diliyorum. Sağlıcakla kalın.

• Like
Tepkiler: gunes
Merhabalar, tamamen o an denk geleceğiniz doktorun inisiyatifine bağlı. Ek tetkik de istenebilir kurula da kalınabilir veya hiç gerek duymadan son kontrolü baz alıp sorun da görmeyebilir. Thy işe giriş politikası gereği tekrarlayan ve takip gerektiren hastalıklara karşı katılar. Ama sizin durumunuz nasıl olur bilemiyorum dediğim gibi doktorunuza bağlı. Karamsar olmayın hiçbir şey net değil. Bol şans ve başarı diliyorum. Sağlıcakla kalın.
Yanıtınız için çok teşekkür ederim, eleyeceklerse de ön sağlıkta elesinler bari de bir de diğer sağlık testleri için para alıyorlarmış onu bari vermeyim. Çünkü dediğim gibi ben sürekli tiroid ilacı kullanıyorum ve her doktora ilaç yazdırmaya gittiğimde tanı olarak hipotriodizm girilmiş. Neyse sağlık olsun. Diğer hava yolları da bu kadar katı mıdır? Sunexpresse de başvurmayı düşünüyorum bilginiz var mı?

Yanıtınız için çok teşekkür ederim, eleyeceklerse de ön sağlıkta elesinler bari de bir de diğer sağlık testleri için para alıyorlarmış onu bari vermeyim. Çünkü dediğim gibi ben sürekli tiroid ilacı kullanıyorum ve her doktora ilaç yazdırmaya gittiğimde tanı olarak hipotriodizm girilmiş. Neyse sağlık olsun. Diğer hava yolları da bu kadar katı mıdır? Sunexpresse de başvurmayı düşünüyorum bilginiz var mı?
Rica ederim ne demek yardımcı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Ümitsizliğe kapılmayın hemen hiç belli olmaz ne olacağı. Doktorunuza bağlı her şey. İyimser inisiyatif kullanan bir doktora da denk gelebilirsiniz sonuçta. Diğer hava yolları bir tık daha esnek davranıyor. Kendinize çok iyi bakın, sağlıcakla kalın, başarılar dilerimm

Merhaba tiroid değer aralığı sınırı var diye biliyorum. Sizin tiroidiniz 4.20-4.50 civarıysa problem edeceklerini düşünmüyorum fakat nodül olup olmadığını belirlemek adına ultrason istenebilir.

Merhaba sağlık raporunu aldınız mı,tiroid konusunda bir sorun çıktımı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.