Emrerere

Üye
23 Ocak 2025
29
6
35
İyi akşamlar arkadaşlar, salı günü sağlığa giricem bugün raporlarımı aldım daha önceden köprücüğüme takılan platin dışında bir sorun yok gibi gözüküyor onu da sorun etmezler diye düşünüyorum havalimanında girdiğim diğer işlerde herhangi bir sorun yaşamamıştım ama merak ettiğim konu e-nabıza bakılıyor mu, kendi sistemleri mi var bizler mi telefonumuzdan açıyoruz yani silmek istediğimiz bir şeyi silsek farkedelir mi genel olarak sağlık sürecini merak ediyorum

İyi akşamlar arkadaşlar, salı günü sağlığa giricem bugün raporlarımı aldım daha önceden köprücüğüme takılan platin dışında bir sorun yok gibi gözüküyor onu da sorun etmezler diye düşünüyorum havalimanında girdiğim diğer işlerde herhangi bir sorun yaşamamıştım ama merak ettiğim konu e-nabıza bakılıyor mu, kendi sistemleri mi var bizler mi telefonumuzdan açıyoruz yani silmek istediğimiz bir şeyi silsek farkedelir mi genel olarak sağlık sürecini merak ediyorum
Akciğer grafisini A4 kağıdına mi çıkarttiniz

E nabıza bakılıyor fark ederler her türlü yani ancak sorun yaratır mı bilemiyorum. E nabızdaki tanıyı gizleyince fark ediyorlarmış.

• Like
Tepkiler: Emrerere
2018 yılında sınav stresi ile psikoloğa gitmiştim 5mg secita yazmış sadece onuda kullanmamıştım bile sorun yaparlar mı acaba

Yani biraz saçma geliyor uykusuzluk sınav stresi için gittiğim doktordan elemeleri ki şuan da çalışıyorum yani aynı şekilde havalimanında başka bir firmada çok garip şeylerden eliyorlar insanları
7 yıl içinde tekrar bu ilacı kullandığın görünmüyorsa yani düzenli bir kullanım değilse durumu izah edersin belki de anlayışla karşılarlar. Bence sürekli olarak kullanılan ilaçları sorun ediyorlardır.

Yani umarım öyledir ve öyle de olması gerek sonuçta 1 kez kullanılmış bir ilaç, ilaç kırmızı reçete midir onu bile hatırlamıyorum açıkçası

• Like
Tepkiler: normstar
Selamlar psikiyatri ( uyku ilacı dahil ) , mr çekimi, bel ağrısı , bacak ağrısı bunların iğneleri ,renk körlüğü vs bu tip hastalıkları eleme ihtimalleri çok çok yüksek. Bu tipte elenen 3 farklı arkadaşım var. İnşallah bir sorun çıkmaz sizdede. Bazı şeyler tamamen hekimin inisiyatifine kalıyor. Kendinizi güzel ifade edin heyecan yapmayın. İnşallah olumlu olur.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.