TSS Sağlık Görevlisi İlanı Dönüşleri

canali

HavaPersonel.Com
Merhabalar, sağlık görevlisi ilanına başvuran ve dönüş alan oldu mu acaba?

canali

HavaPersonel.Com
Henüz dönüş alan yok sanırım acaba başlamadı mı daha dönüşler..

Medic

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar işin imkanların dan maaşın özlük haklarından lütfen bahseder misiniz

canali

HavaPersonel.Com
İlan geçtiğimiz Cuma kapandı. Dönüş alan oldu mu ne zaman başlayacak acaba dönüşler bu konuda bilgi alabilen oldu mu?

canali

HavaPersonel.Com
Henüz bir dönüş vs almadık. İmkanları vs hakkında bilginiz var mı
Maalesef benim de bir bilgim yok. Süreç hakkında bilgi alabileceğimiz dönüşler ne zaman yapılacak vs. sorabileceğimiz bir irtibat numarası bilen var mıdır acaba

Medic

HavaPersonel.Com
Maalesef benim de bir bilgim yok. Süreç hakkında bilgi alabileceğimiz dönüşler ne zaman yapılacak vs. sorabileceğimiz bir irtibat numarası bilen var mıdır acaba
Formaliteden mi ilan açtılar acaba alacakları kişiler vs zaten belli miydi. Sırf usulüne uygun gözüksün diye de olabilir. Bu gibi kurumlarda da aşırı derece ****** dönüyor. Baksanıza hiçbir açıklama yok irtibat numarası yok kaç kişi alıcaklar onu bile söylemediler ilanda böyle olunca da insanın aklına bir sürü soru geliyor neyse hayırlısı olsun diyorum artık.

skylovebombing

HavaPersonel.Com
Formaliteden mi ilan açtılar acaba alacakları kişiler vs zaten belli miydi. Sırf usulüne uygun gözüksün diye de olabilir. Bu gibi kurumlarda da aşırı derece ****** dönüyor. Baksanıza hiçbir açıklama yok irtibat numarası yok kaç kişi alıcaklar onu bile söylemediler ilanda böyle olunca da insanın aklına bir sürü soru geliyor neyse hayırlısı olsun diyorum artık.
Tss de hep böyle oluyormuş öyle diyolar bende öyle duydum ama başvurduk bakalım

Medic

HavaPersonel.Com
Tss de hep böyle oluyormuş öyle diyolar bende öyle duydum ama başvurduk bakalım
Valla hocam dediğim gibi sıfır bilgiye sahibim ben de. Sadece thy bünyesinde itfaiyesinde çalışan arkadaşım var. Kendisi 38-39K ham maaş alıyormuş 3-4 ay birde çift maaş ikramiye alıyor ama orda çalışan sağlıkçılar ne kadar maaş alıyorlar nasıl çalışıyorlar hiçbir fikrim yok. Acaba asgari ücretten 5-6 bin falan mı fazla veriyorlar

canali

HavaPersonel.Com
Hala hiçbir bilgi ya da dönüş yok..
Forumda iletişim bilgileri olarak

Telefon no: 0534 812 03 68
Email: tss-adayiletisim@thy.com

Şeklinde verilmiş. Arayıp bilgi almaya çalışıyorum en azından dönüşler başladı mı dönüş yapılacak mı şeklinde sormak için ama maalesef açan da yok siz de şansınızı deneyebilirsiniz ulaşabilen olursa en azından burada birbirimizi bilgilendiririz.

Medic

HavaPersonel.Com
Hala hiçbir bilgi ya da dönüş yok..
Forumda iletişim bilgileri olarak

Telefon no: 0534 812 03 68
Email: tss-adayiletisim@thy.com

Şeklinde verilmiş. Arayıp bilgi almaya çalışıyorum en azından dönüşler başladı mı dönüş yapılacak mı şeklinde sormak için ama maalesef açan da yok siz de şansınızı deneyebilirsiniz ulaşabilen olursa en azından burada birbirimizi bilgilendiririz.
Hocam iyi akşamlar. Aradım hiçbir şekilde ben de ulaşamadım mail attım maile dönen eden de yok. Referansı olanı alıp başlattılar mı acaba

esjsjjs

HavaPersonel.Com
İlan geçtiğimiz Cuma kapandı. Dönüş alan oldu mu ne zaman başlayacak acaba dönüşler bu konuda bilgi alabilen oldu mu?
Dönüş aldınız mı acaba 1 kasımdan sonra dönüşler başlar oda hafta sonuna denk geldiği için 3 Kasım'da başlamaları gerekiyor ama hiç kimseden ses seda yok

Konuyu okuyanlar;