Siz dönüş aldınız mıMerhabalar, sağlık görevlisi ilanına başvuran ve dönüş alan oldu mu acaba?
Hayır almadım, kimse almadı mı henüz onu merak ettim çünkü yaklaşık 20 gün olacak başvuru yaptığım…Siz dönüş aldınız mı
Arkadaşlar işin imkanların dan maaşın özlük haklarından lütfen bahseder misinizHenüz dönüş alan yok sanırım acaba başlamadı mı daha dönüşler..
Dönüş aldınız mıArkadaşlar işin imkanların dan maaşın özlük haklarından lütfen bahseder misiniz
Hayır hocam almadım. İmkanları hakkında bilgi verir misinizDönüş aldınız mı
Henüz bir dönüş vs almadık. İmkanları vs hakkında bilginiz var mıİlan geçtiğimiz Cuma kapandı. Dönüş alan oldu mu ne zaman başlayacak acaba dönüşler bu konuda bilgi alabilen oldu mu?
Maalesef benim de bir bilgim yok. Süreç hakkında bilgi alabileceğimiz dönüşler ne zaman yapılacak vs. sorabileceğimiz bir irtibat numarası bilen var mıdır acabaHenüz bir dönüş vs almadık. İmkanları vs hakkında bilginiz var mı
Formaliteden mi ilan açtılar acaba alacakları kişiler vs zaten belli miydi. Sırf usulüne uygun gözüksün diye de olabilir. Bu gibi kurumlarda da aşırı derece ****** dönüyor. Baksanıza hiçbir açıklama yok irtibat numarası yok kaç kişi alıcaklar onu bile söylemediler ilanda böyle olunca da insanın aklına bir sürü soru geliyor neyse hayırlısı olsun diyorum artık.Maalesef benim de bir bilgim yok. Süreç hakkında bilgi alabileceğimiz dönüşler ne zaman yapılacak vs. sorabileceğimiz bir irtibat numarası bilen var mıdır acaba
Tss de hep böyle oluyormuş öyle diyolar bende öyle duydum ama başvurduk bakalımFormaliteden mi ilan açtılar acaba alacakları kişiler vs zaten belli miydi. Sırf usulüne uygun gözüksün diye de olabilir. Bu gibi kurumlarda da aşırı derece ****** dönüyor. Baksanıza hiçbir açıklama yok irtibat numarası yok kaç kişi alıcaklar onu bile söylemediler ilanda böyle olunca da insanın aklına bir sürü soru geliyor neyse hayırlısı olsun diyorum artık.
Valla hocam dediğim gibi sıfır bilgiye sahibim ben de. Sadece thy bünyesinde itfaiyesinde çalışan arkadaşım var. Kendisi 38-39K ham maaş alıyormuş 3-4 ay birde çift maaş ikramiye alıyor ama orda çalışan sağlıkçılar ne kadar maaş alıyorlar nasıl çalışıyorlar hiçbir fikrim yok. Acaba asgari ücretten 5-6 bin falan mı fazla veriyorlarTss de hep böyle oluyormuş öyle diyolar bende öyle duydum ama başvurduk bakalım
Hocam iyi akşamlar. Aradım hiçbir şekilde ben de ulaşamadım mail attım maile dönen eden de yok. Referansı olanı alıp başlattılar mı acabaHala hiçbir bilgi ya da dönüş yok..
Forumda iletişim bilgileri olarak
Telefon no: 0534 812 03 68
Email: tss-adayiletisim@thy.com
Şeklinde verilmiş. Arayıp bilgi almaya çalışıyorum en azından dönüşler başladı mı dönüş yapılacak mı şeklinde sormak için ama maalesef açan da yok siz de şansınızı deneyebilirsiniz ulaşabilen olursa en azından burada birbirimizi bilgilendiririz.
Dönüş aldınız mı acabaMerhabalar, sağlık görevlisi ilanına başvuran ve dönüş alan oldu mu acaba?
Dönüş aldınız mı acaba 1 kasımdan sonra dönüşler başlar oda hafta sonuna denk geldiği için 3 Kasım'da başlamaları gerekiyor ama hiç kimseden ses seda yokİlan geçtiğimiz Cuma kapandı. Dönüş alan oldu mu ne zaman başlayacak acaba dönüşler bu konuda bilgi alabilen oldu mu?
Yok hiçbir dönüş yok, ulaşılamıyor da maalesef..Dönüş aldınız mı acaba 1 kasımdan sonra dönüşler başlar oda hafta sonuna denk geldiği için 3 Kasım'da başlamaları gerekiyor ama hiç kimseden ses seda yok