29 Mar 2025
21
6
0
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde sağlık evraklarını teslim edip geri dönüş alan bazı arkadaşlar oldu. Ben şunu merak ediyorum sağlık evraklarını teslim ederken bir problemle karşılaşmamasına rağmen hala geri dönüş almayan arkadaşlar var mı? YHM/İST

27 Mart evrak tesliminden beri bekliyorum ama Mr raporumu sorun edebilirler elendim mi diye sordum doktora öyle bir şey demedim demişti.

• Like
Tepkiler: havacıbiri10
Hayır bişey demedi insan kaynaklarına geçebilirsiniz dedi bende evrakları teslim ettim
Tahmin ediyorum ki bizi sonraki eğitim grubunda değerlendirecekler. Bende de herhangi bir olumsuz durum yoktu ve doktor da herhangi olumsuz bir şey demedi. Umarım önümüzdeki haftaiçi geri dönüş sağlanır..

Tahmin ediyorum ki bizi sonraki eğitim grubunda değerlendirecekler. Bende de herhangi bir olumsuz durum yoktu ve doktor da herhangi olumsuz bir şey demedi. Umarım önümüzdeki haftaiçi geri dönüş sağlanır..
Bence de bekletiyorlar bizi eğitim sınıfının dolmasını bekliyor olabilirler sizin hangi pozisyondu?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.