Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
13 Eyl 2024
70
26
35
Enabızda kişiden alakasız şeyler yazması (olmamasına rağmen astım tanısı, glokom tanısı vs.) muayene sonuçlarının önüne geçer mi? Geçer raporu almış olmama rağmen sürecin iptal edilme durumu var mıdır?

Enabızda kişiden alakasız şeyler yazması (olmamasına rağmen astım tanısı, glokom tanısı vs.) muayene sonuçlarının önüne geçer mi? Geçer raporu almış olmama rağmen sürecin iptal edilme durumu var mıdır?
2017 den kalma glokom tanısı bende de var... Kontrol ettirdiğimde çıkmamıştı umarım sıkıntı yaratmaz

2017 den kalma glokom tanısı bende de var... Kontrol ettirdiğimde çıkmamıştı umarım sıkıntı yaratmaz
Sağolun ama hastanedeki hekim THY'nin bu tanı durumlarına çok katı yaklaştığını ve kesinlikle almadığını, SunExpress'in tutumunu ise bilmediğini ama yine de alınma ihtimalimin düşük olduğunu söyledi... Umarım dediğiniz gibi bir sıkıntı çıkmaz.

Sağolun ama hastanedeki hekim THY'nin bu tanı durumlarına çok katı yaklaştığını ve kesinlikle almadığını, SunExpress'in tutumunu ise bilmediğini ama yine de alınma ihtimalimin düşük olduğunu söyledi... Umarım dediğiniz gibi bir sıkıntı çıkmaz.
Sağlık raporu alırken ağızla veya dişlerle ilgili bir test, muayene vs yapıyorlar mı ?

Sunex sağlık şartlarını güncellemiş eskiden en rahat sunexti sağlıkta şimdi onlarda astım tanısı vs kabul etmiyor yinede şansınızı deneyebilirsiniz

Sunex sağlık şartlarını güncellemiş eskiden en rahat sunexti sağlıkta şimdi onlarda astım tanısı vs kabul etmiyor yinede şansınızı deneyebilirsiniz
Astım tanısı için aktif olup olmamasına bakıyorlar diye biliyorum. Sağlık kriterlerinde geçmişte astım tanısı olan adayların hastalığı şu an aktif değilse, ilaç kullanımı yoksa ve herhangi bir sağlık kısıtlaması yoksa işe girişi uygundur olarak belirtilmiş. Bu durumdan emin misiniz siz?

Astım tanısı için aktif olup olmamasına bakıyorlar diye biliyorum. Sağlık kriterlerinde geçmişte astım tanısı olan adayların hastalığı şu an aktif değilse, ilaç kullanımı yoksa ve herhangi bir sağlık kısıtlaması yoksa işe girişi uygundur olarak belirtilmiş. Bu durumdan emin misiniz siz?
ben bugün bi siteden baktım sunex icin ise giriş uygun değildir yazıyordu ben de anlamadım
Evet çok özür dilerim yanlış bakmışım şimdi tekrar okudum aktif değilse sorun olmayacağını söylemişler kusura bakmayın

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.