Pozisyon veya İlan Adı
Kokpit-kabin

Almilaa

Üye
16 Haz 2025
9
6
0
Meslek
Kokpit
Selam herkese, iyi forumlar.
Türk hava yolları sağlık süreci ile ilgili hemen her gün konu açılırken diğer hava yollarında bu tarz içerikler göremiyorum maalesef.

PEGASUS kokpit/kabin sağlık aşamasına gelen süreci yaşamış arkadaşlar biraz bahsedebilir mi bu aşamanın nasıl ya da Thy ye kıyasla farkından? Yani burada da eleme çok mu bunu merak ediyorum

Ayrıca Thy hariç diğer hava yollarının sağlık kontrolü ile ilgili çok paylaşım/soru yapılmamasının sebebi sağlık aşamasının daha görece normal ve az sıkıntılı geçmesi midir? @admin @rsi saolun şimdiden

• Like
Tepkiler: Alastair17 ve Ms23
Her yerde şu sorunun cevabını arıyordum ben de , thy pcostan eledi (pcos olmamama rağmen, ek tetkik bile istemeden eledi) diğerlerinde de şansımı denemek istiyorum ama sağlık şartları yazmıyor hiçbir yerde

• Like
Tepkiler: Alastair17
Selam herkese, iyi forumlar.
Türk hava yolları sağlık süreci ile ilgili hemen her gün konu açılırken diğer hava yollarında bu tarz içerikler göremiyorum maalesef.

PEGASUS kokpit/kabin sağlık aşamasına gelen süreci yaşamış arkadaşlar biraz bahsedebilir mi bu aşamanın nasıl ya da Thy ye kıyasla farkından? Yani burada da eleme çok mu bunu merak ediyorum

Ayrıca Thy hariç diğer hava yollarının sağlık kontrolü ile ilgili çok paylaşım/soru yapılmamasının sebebi sağlık aşamasının daha görece normal ve az sıkıntılı geçmesi midir? @admin @rsi saolun şimdiden
Bununla alakalı bi geri dönüş aldınız mı? Bende aynı sorunun cevabını merak ediyorum

ben de 16 yaşındayken aile zoruyla psikoloğa götürüldüm. Tanı olarak depresif nöbet yazılmış ve ilaç olarak da lustral vermişler. Sorun yaratır mı bilmiyorum. Pegasus'un şartları hiçbir yerde yazmıyor. Ayrıca thy'deki gibi jinekolojik rahatsızlıklar sorun oluyor mu?

güncel şartlar

Moderatör tarafında düzenlendi:

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.