Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

eloscugum

Üye
14 Eyl 2025
125
81
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde ön sağlık değerlendirmesini gittim. Ocak ayında bir rahatsızlığım sebebiyle dahiliye doktorum ultrason istemişti. Ultrasonda "Safra kesesi korpusta 3 mm çaplı ekojen polip izlenmiştir." yazıyor. Doktor bu sebeple benden ek tetkik istedi. Sizce bu aşmadan sonra olumlu bir değerlendirme olur mu? Polip in boyutuna bağlı mı değerlendirir yoksa direkt elememek için mi ek tetkik istedi? Daha önce polip için et tetkik verip olumlu alan oldu mu? 🙏

Hocam bende aynı durumu merak ediyorum ek tetkik verdiniz mi bir dönüş oldu mu
Özel hastanelerden birinden ultrason randevusu alabildim, tabi önce gastroenterolog ile görüştüm. Çarşamba ultrason var dualarınızı bekliyorum 🫠 Devlette yetişmeyecek gibi geldi bana. Önce dahiliye ordan gastroenteroloji oradan ultrason sonra yine sonuç gösterme derken bir ayı geçecek. Sizin nasıl oldu safra kesesi polip mi, boyut vs nasıl ne yapmayı düşünüyorsunuz? Umarım olumlu sonuçlanır 🌸

Özel hastanelerden birinden ultrason randevusu alabildim, tabi önce gastroenterolog ile görüştüm. Çarşamba ultrason var dualarınızı bekliyorum 🫠 Devlette yetişmeyecek gibi geldi bana. Önce dahiliye ordan gastroenteroloji oradan ultrason sonra yine sonuç gösterme derken bir ayı geçecek. Sizin nasıl oldu safra kesesi polip mi, boyut vs nasıl ne yapmayı düşünüyorsunuz? Umarım olumlu sonuçlanır 🌸
Aynı benimde durum hocam, dediğiniz gibi süreç uzun istenilen sürede yetiştirmek için özelden başka çare yok gibi, ben henüz bir aksiyon almadım ancak boyutu artmasa bile eleyecekler mi nasıl olucak endişeliyim umarım olumlu sonuçlanır sizede bol şans dilerim

Aynı benimde durum hocam, dediğiniz gibi süreç uzun istenilen sürede yetiştirmek için özelden başka çare yok gibi, ben henüz bir aksiyon almadım ancak boyutu artmasa bile eleyecekler mi nasıl olucak endişeliyim umarım olumlu sonuçlanır sizede bol şans dilerim
Biz elimizden geleni yapalım gerisi bizim kontrolümüzde değil 🌸 Polip gönderdikleri sağlık kriter tablosunda yazmayan ancak doktorun eleme insiyatifinde bulunan bir durum o yüzden kimse net yorum yapamıyor.. Siz ne zaman girmiştiniz acaba

merhaba ek tetkikleri belgesini epikriz olarak mı alıyorsunuz acaba yoksa direkt rapor sonuçlarını mı alıyorsunuz

merhaba ek tetkikleri belgesini epikriz olarak mı alıyorsunuz acaba yoksa direkt rapor sonuçlarını mı alıyorsunuz
Benim kan tahlili ve ultrason vardi, sonuclarini aldim doktor da kendi gorusunu yazip hepsini danismadan aldigim zarfa koydu kapatti ben gormeden. Bu sekilde teslim edecegim.

Arkadaşlar merhaba, geçtiğimiz günlerde ön sağlık değerlendirmesini gittim. Ocak ayında bir rahatsızlığım sebebiyle dahiliye doktorum ultrason istemişti. Ultrasonda "Safra kesesi korpusta 3 mm çaplı ekojen polip izlenmiştir." yazıyor. Doktor bu sebeple benden ek tetkik istedi. Sizce bu aşmadan sonra olumlu bir değerlendirme olur mu? Polip in boyutuna bağlı mı değerlendirir yoksa direkt elememek için mi ek tetkik istedi? Daha önce polip için et tetkik verip olumlu alan oldu mu? 🙏
Arkadaşlar merhaba, bu konuda benden başka forum açan sonuç alan bulamadığım için açmıştım. Şuan bu satırları yazarken gözyaşlarıma hakim olamıyorum. Olumlu haber vermeyi çok isterdim ancak bu sabah olumsuz ön sağlık sonucu mailini aldım. Ek tetkiklerimi özel bir hastanede yaptırdım, ultrasonda polip aynı boyutta duruyordu. Tedavisi olan bir durum değilmiş, doktorun dediğine göre yüzdeki ben gibi aslında coğu kişide var zararsızdır yıllık takibi ile büyümesi takip edilir dedi. Hatta belki de senin polipin yıllardır orada ve aynı boyuttadır ancak sen ultrasona girmediğin için bilmiyordun dedi.. Nasibim değilmiş. Bir yandan çok üzgünüm, bu kadar aşamayı geçip hayallerime sağlık nedeni ile kavuşamadım. Bir yandan ise içim çok rahat, tüm süreç boyunca elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım ancak bazen her şeyi kontrol edemiyorsunuz.

Bu süreçte bu forumdaki çoğu bilgi hem beni aydınlattı hem de yalnızlığımı paylaştığım arkadaşlar oldu. THY olmasa da diğer firmaları denemeye devam edeceğim. Belki biraz ara verip Emirates için hazırlıklara başlarım. Bir süre sonra Emirates başlığında başlık açarım 😅En kötü ihtimalle ingilizce için ulaşabilirsiniz bana.🙏

Hayatta her şey nasip, bambaşka güzel kapılar açılacaktır belki önümüze. Ben mi güzelim bahtım mı güzel bahtım benden güzel olsun derler. Umarım hepinizin bahtı yüzünden güzel olur, yolunuz açık şansınız bol uçuşlarınız emniyetli olsun.✈ Daha güzel günlerde görüşmek üzere❤

Hocam çok geçmiş olsun karşınıza iyi niyetinize yakışır fırsatlar çıkmasını dilerim, bende henüz teslim edemedim ancak yaşantınız beni derinden sarstı, hevesimi kırdı klinik bir önemi olmadığını doktorunuz raporunda yazmasına rağmen mi elendiniz, benimde boyutu aynı ve böyle bir ifade yazılmış, üzüntünüzü çok iyi anlıyorum şimdiden hem sizin adınıza hem de kendi adıma üzgünüm

• Like
Tepkiler: eloscugum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.