Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar havacılık genelinde referansın bir önemi oluyor mu yani ne gibi bir avantajı oluyor sonuçta ingilizce ve kurul mülakatlarından geçiyoruz , ama iyi bir referansı olan kişinin avantajı ne olabilir?
Referansla girdim derken başvuru sürecinde hangi kısımda soruyorlar yada sen başvurduğunda zaten önceden bilgi mi veriliyor benimde tgsde çalışan referanslarım var fakat mülakat dışında bunu belirteceğim bir yer olmadı daha fazla açar mısın?Teşekkürler.
Referansla girdim derken başvuru sürecinde hangi kısımda soruyorlar yada sen başvurduğunda zaten önceden bilgi mi veriliyor benimde tgsde çalışan referanslarım var fakat mülakat dışında bunu belirteceğim bir yer olmadı daha fazla açar mısın?Teşekkürler.
Basvuru yaparken ekranda soruyor ya refleri, oraya girdim kişiyi, eski yoneticim falandi. Cok onemli isim degildi yani. Benim icin surec boyle oldu herkes icin ayni olmayabilir. İngilizceniz vs iyiyse alinirsiniz
Basvuru yaparken ekranda soruyor ya refleri, oraya girdim kişiyi, eski yoneticim falandi. Cok onemli isim degildi yani. Benim icin surec boyle oldu herkes icin ayni olmayabilir. İngilizceniz vs iyiyse alinirsiniz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.