Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

yamato

Üye
15 Eki 2025
3
0
0
Meslek
Kabin
Öncelikle merhabalar, dün sağlık raporu aldım ve tanı kısmında refraksiyon bozukluğu, gözlük ve kontak lens yazıyor. Sağlık raporumda da KEÜ yabi kısıtlı elverişli görünüyor. Normalde gözlük kullanmıyorum bu muayenede öğrendim, işe giriş muayenesine katılırken yazılan gözlüğü alıp takmam gerekir mi veya ek tektik isterler mi ? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.

Öncelikle merhabalar, dün sağlık raporu aldım ve tanı kısmında refraksiyon bozukluğu, gözlük ve kontak lens yazıyor. Sağlık raporumda da KEÜ yabi kısıtlı elverişli görünüyor. Normalde gözlük kullanmıyorum bu muayenede öğrendim, işe giriş muayenesine katılırken yazılan gözlüğü alıp takmam gerekir mi veya ek tektik isterler mi ? Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim.
Belirli bir dereceye kadar sorun etmiyorlar sağlık koşullarında da yazıyor miyopi -6 ve üzeri astigmatizma 2 ve üzeri işe giriş uygun değildir yazıyor

muhtemelen numaranız çok düşük bu sebeple sıkıntı olmaz ama işe giriş muayenesinde görmek isteyebilirler + işe başladıktan sonra zaten gözlük-lens takmak + yedek bir gözlük yanınızda her uçuşta taşımak zorundasınız artık

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.