AJET Reflü Ve Gastrit Ajet Kabin Için Engel Mi

• Konbuyu başlatan sunandsea
  • Başlangıç tarihi
S

sunandsea

HavaPersonel.Com
Reflü ve gastritten dolayı ajet doktoru olumsuz raporu veriri mi engel midir bu tanı?

admin

admin

Admin
Moderatör
"Doğuştan gelen hastalıklar, Ösefagus varisi, Crohn hastalığı, Ülseratif kolit, Otoimmün iltihabi hastalıklar, İrritable Barsak Hastalığı, Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF), Pankreatit ve diğer sindirim sistemi hastalıkları tanısı olan tüm adayların işe girişi uygun değildir."

Gastirit ve reflü, bu liste içinde doğrudan belirtilmemiş ancak "diğer sindirim sistemi hastalıkları" ifadesi geniş bir yelpazeyi kapsıyor. Kesin bir cevap almak için ajetin doktoruna görünmelisiniz.

S

smn41

HavaPersonel.Com
Reflü ve gastritten dolayı ajet doktoru olumsuz raporu veriri mi engel midir bu tanı?
Gastrit reflü tedavi edilen bir hastalık dert etme o kadar. Bir Gastrolojiye git endoskobi yapsınlar yüksek ihtimal h.pylori bakterisi vardır. reflü gastrit e sebep olur. Tedavi için 2 seçeneğin var ya 15 gün süren antibiyotik tedavisi (etkilidir tavsiye ederim). Yada google ecz. veysel demirci(Bu alanda meşhurdur) yaz iletişime geç. 2. seçenek daha uzun bir tedavi fakat kalıcı iyileşme olur. Umarım bu mesajı görmüşsündür. Geçmiş olsun

S

sunandsea

HavaPersonel.Com
Gastrit reflü tedavi edilen bir hastalık dert etme o kadar. Bir Gastrolojiye git endoskobi yapsınlar yüksek ihtimal h.pylori bakterisi vardır. reflü gastrit e sebep olur. Tedavi için 2 seçeneğin var ya 15 gün süren antibiyotik tedavisi (etkilidir tavsiye ederim). Yada google ecz. veysel demirci(Bu alanda meşhurdur) yaz iletişime geç. 2. seçenek daha uzun bir tedavi fakat kalıcı iyileşme olur. Umarım bu mesajı görmüşsündür. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim cevabın için. Gastrit reflü teshisi hicbir tektik yapılmadan konmuştu sonrasında gastroenterolojiye gittiğimde hicbir sey çıkmadı temiz çıktı sonuclar sadece mide koruyucu kullandım sonra geçti zaten sağlıklı beslenerek. ama önceden o diğer tanı girili olduğu için ondan endişelendim.

S

sd2910

HavaPersonel.Com
sorun yaşayan oldu mu bu konuyla ilgili acaba

S

sd2910

HavaPersonel.Com
Teşekkür ederim cevabın için. Gastrit reflü teshisi hicbir tektik yapılmadan konmuştu sonrasında gastroenterolojiye gittiğimde hicbir sey çıkmadı temiz çıktı sonuclar sadece mide koruyucu kullandım sonra geçti zaten sağlıklı beslenerek. ama önceden o diğer tanı girili olduğu için ondan endişelendim.
Sizin sonucunuz ne oldu acaba bu konuyla ilgili

Konuyu okuyanlar;