Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
30 Tem 2025
114
72
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba,
Ön değerlendirmeye aşamasına geçtim ve Çevik’ten randevu aldım. Ancak aday sitesinde “Randevularım” kısmında gözükmüyor, ayrıca bana SMS ya da mail de gelmedi. Aynı durumu yaşayan oldu mu? Randevunun kesinleştiğini nasıl anlayabiliyoruz?

Merhaba, çevikten randevu oluşturduğunuz an randevunun oluşturulduğuna dair ekran görüntüsü almanız gerekmekte. Güvenlik görevlileri o ekran görüntüsünü kontrol ederek içeri girişinize izin veriyor. Başka herhangi bi şekilde teyit almanın ya da kontrol etmenin yolu yok sizin için. Eğer ekran görüntüsü almadıysanız randevu saatinizden 1 saat önce orada olun, güvenlik görevlilerine adınızın listede olduğunu fakat ekran görüntüsü almayı unuttuğunuzu, telefonla sağlık birimiyle iletişim kurmaları gerektiğini söyleyin.

Merhaba, çevikten randevu oluşturduğunuz an randevunun oluşturulduğuna dair ekran görüntüsü almanız gerekmekte. Güvenlik görevlileri o ekran görüntüsünü kontrol ederek içeri girişinize izin veriyor. Başka herhangi bi şekilde teyit almanın ya da kontrol etmenin yolu yok sizin için. Eğer ekran görüntüsü almadıysanız randevu saatinizden 1 saat önce orada olun, güvenlik görevlilerine adınızın listede olduğunu fakat ekran görüntüsü almayı unuttuğunuzu, telefonla sağlık birimiyle iletişim kurmaları gerektiğini söyleyin.
Teşekkür ederim bilgilendirme için 😊

• Like
Tepkiler: rsi
Arkadaşlar merhaba,
Ön değerlendirmeye aşamasına geçtim ve Çevik’ten randevu aldım. Ancak aday sitesinde “Randevularım” kısmında gözükmüyor, ayrıca bana SMS ya da mail de gelmedi. Aynı durumu yaşayan oldu mu? Randevunun kesinleştiğini nasıl anlayabiliyoruz?
Merhaba ayın kaçında girmiştiniz acaba mülakata

Arkadaşlar merhaba,
Bu randevuyu ne için alıyoruz mülakata giderken mi sağlık aşamasında mi

Konuyu okuyan arkadaşlar için güncelleme:
Durumla alakalı İK'ya mail attım. Randevumun saatini ve tarihini bana gönderdiler, bu şekilde de yardımcı oluyorlar. Benim gibi ss almayı unutan arkadaşlar varsa randevularını, bilgilendirmek istedim :)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.