Pozisyon veya İlan Adı
Ramp İşçisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

birbela

Üye
25 Ara 2024
292
122
35
arkadaşlar ramp için sadece erkekleri mi alıyorlar yoksa kadınlar da çalışıyor mu bilgilendirirseniz sevinirim

Sadece erkek alıyorlar. Ancak bazı pozisyonlar için yeni yeni kadın ilanları açılmaya başladı. Örneğin geçen aylarda TGS şoför ilanı açmıştı.

• Like
Tepkiler: AeroNomad
Sadece erkek alıyorlar. Ancak bazı pozisyonlar için yeni yeni kadın ilanları açılmaya başladı. Örneğin geçen aylarda TGS şoför ilanı açmıştı.
admin uçak içi temizlik için alıyorlarmış kadınları. önceki forumlarda gördüm şu anda da geçerli mi bilmiyorum tabii

admin ayrı birimler de çalışanlar birbirlerini ne kadar görüyor acaba? bir arkadaşım atölye de çalışıyor ben bagaj ya da kargo biriminde çalışsam kendisini görme şansım olur mu ? yoksa her birim ayrı bir bina da mı kalıyor ?

admin ayrı birimler de çalışanlar birbirlerini ne kadar görüyor acaba? bir arkadaşım atölye de çalışıyor ben bagaj ya da kargo biriminde çalışsam kendisini görme şansım olur mu ? yoksa her birim ayrı bir bina da mı kalıyor ?
siz uzun süredir siteye yazıyorsunuz rastlıyorum havalimanına girmenizi dört gözle bekliyorum 🙏🏻

• Like
Tepkiler: Saruman96

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.