soldai

Üye
22 Ağu 2024
44
14
35
Merhabalar, pazartesi günü mülakata girmek üzere Dünya Ticaret Merkezi'ne gittim. Öncelikle M1A metrosunun hemen çıkışında bulunuyor. Metrobüs + metro kombinasyonu ile rahat bir şekilde ulaştım. İlana başvururken yolcu hizmetleri memuru olarak başvurdum ancak orada bazı erkek adaylara ramp operasyon memuru olarak değerlendirilecekleri ve istemedikleri veya (işin operasyonel zorluğundan dolayı) bir engeli olanların yolcu hizmetlerinden değerlendirilecekleri söylendi. Ben de operasyon memurluğundan devam etmeye karar verdim. Kısa bir tanıtımdan sonra mülakata devam ettik. Mülakatta öncelikle kendimi tanıttım kısaca. Ardından şu sorular soruldu: Ramp operasyonu memurluğunun zorluklarını ve avantajlarını biliyor musun? Yapabileceğine emin misin ve neden? Neden TGS'de çalışmak istiyorsun? Ardından ingilizce kendimi tanıtmam istendi ancak çok kısa sürdü ki bunun ingilizce öğretmenliği okuduğumdan dolayı ve iyi konuşmamdan dolayı kısa sürdüğünü düşünüyorum. Şuanlık bir geri dönüş yok. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim. İyi forumlar.

Merhabalar, pazartesi günü mülakata girmek üzere Dünya Ticaret Merkezi'ne gittim. Öncelikle M1A metrosunun hemen çıkışında bulunuyor. Metrobüs + metro kombinasyonu ile rahat bir şekilde ulaştım. İlana başvururken yolcu hizmetleri memuru olarak başvurdum ancak orada bazı erkek adaylara ramp operasyon memuru olarak değerlendirilecekleri ve istemedikleri veya (işin operasyonel zorluğundan dolayı) bir engeli olanların yolcu hizmetlerinden değerlendirilecekleri söylendi. Ben de operasyon memurluğundan devam etmeye karar verdim. Kısa bir tanıtımdan sonra mülakata devam ettik. Mülakatta öncelikle kendimi tanıttım kısaca. Ardından şu sorular soruldu: Ramp operasyonu memurluğunun zorluklarını ve avantajlarını biliyor musun? Yapabileceğine emin misin ve neden? Neden TGS'de çalışmak istiyorsun? Ardından ingilizce kendimi tanıtmam istendi ancak çok kısa sürdü ki bunun ingilizce öğretmenliği okuduğumdan dolayı ve iyi konuşmamdan dolayı kısa sürdüğünü düşünüyorum. Şuanlık bir geri dönüş yok. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim. İyi forumlar.
ingilizce kendinizi tanıtırken hangi bilgilere yer verdiniz tam olarak

Liseden başladım ben. Lisede çok kısa anlattım işte şunu öğrendim bunu öğrendim diyerek, 4 5 cümle kurup üniversiteye tam geçtim ki tamam yeterli dediler.
baya kısa sürmüş aslında sizinkisi, tatmin oldukları bi konuşma yapmışsınız herhalde

Bende ramp operasyon memurluğu düşünüyorum da herhangi bir üniversite mezuniyeti kabul ediliyormu yoksa hava bölümlerindenmi alım yapılıyor

Merhaba acaba yazılı bir sınava girdiniz mi ve sonrasında sağlık için hangi belgeler istendi yardımcı olabilir misiniz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.