Merhabalar, pazartesi günü mülakata girmek üzere Dünya Ticaret Merkezi'ne gittim. Öncelikle M1A metrosunun hemen çıkışında bulunuyor. Metrobüs + metro kombinasyonu ile rahat bir şekilde ulaştım. İlana başvururken yolcu hizmetleri memuru olarak başvurdum ancak orada bazı erkek adaylara ramp operasyon memuru olarak değerlendirilecekleri ve istemedikleri veya (işin operasyonel zorluğundan dolayı) bir engeli olanların yolcu hizmetlerinden değerlendirilecekleri söylendi. Ben de operasyon memurluğundan devam etmeye karar verdim. Kısa bir tanıtımdan sonra mülakata devam ettik. Mülakatta öncelikle kendimi tanıttım kısaca. Ardından şu sorular soruldu: Ramp operasyonu memurluğunun zorluklarını ve avantajlarını biliyor musun? Yapabileceğine emin misin ve neden? Neden TGS'de çalışmak istiyorsun? Ardından ingilizce kendimi tanıtmam istendi ancak çok kısa sürdü ki bunun ingilizce öğretmenliği okuduğumdan dolayı ve iyi konuşmamdan dolayı kısa sürdüğünü düşünüyorum. Şuanlık bir geri dönüş yok. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim. İyi forumlar.