ramp operasyon memurluğunda ingilizce gerekmiyor beyaz yaka olarak apronda görev yapıyorsun sürekli uçak altını koordine ediyorsun ramp işcilerinin başı gibi bir şey sin posta başının üst versiyonuArkadaşlar ben bugün tgs tarafından arandım.Yhm mülakatı olumsuz gelmişti ancak ramp memurluğuna uygun bulmuşlar.Nasıl bir meslek,şartları nasıldır bilenler bilgi verirse çok iyi olur yarın mülakata gircem çünkü
Tek sıkıntısı yaz kış aprondasın apronun sıcağı ile soğuğunu her bünye kaldırmıyor sağlık açısından biraz sağlam olmak gerekiyorramp operasyon memurluğunda ingilizce gerekmiyor beyaz yaka olarak apronda görev yapıyorsun sürekli uçak altını koordine ediyorsun ramp işcilerinin başı gibi bir şey sin posta başının üst versiyonu
Hayır harekat daha farklı benim arkadaşım ramp operasyon memuru yukarıda tanımladığım gibi iş@admin ramp operasyon memurluğu ile harekat memurluğu aynı şey mi
Zaten harekat yhm den daha iyi ingilizce istiyor ingilizcenizi çok iyi görselerdi yhm olumsuz olmazdıHayır harekat daha farklı benim arkadaşım ramp operasyon memuru yukarıda tanımladığım gibi iş
peki maaşları aynımı ve hangisi daha iyi diyebilirsin senceHayır harekat daha farklı benim arkadaşım ramp operasyon memuru yukarıda tanımladığım gibi iş
Harekat daha iyi ama maaş olarak 2-3 bin lira harekatın daha fazla diye biliyorum ama yhmden daha fazla iki pozisyonunda maaşı çünkü apronda görev yaptığın için risk primide alıyorlar her aypeki maaşları aynımı ve hangisi daha iyi diyebilirsin sence
peki ortalama ne kadar maaş alırsın bilgin varmı cevaplarsan çok sevinirimHarekat daha iyi ama maaş olarak 2-3 bin lira harekatın daha fazla diye biliyorum ama yhmden daha fazla iki pozisyonunda maaşı çünkü apronda görev yaptığın için risk primide alıyorlar her ay
Operasyon memurluğu mu harekat memurluğu mu? Beni de aradılar ve harekat dediler. Bu başlığı görünce yanlış mı anladım diye şüphelenmeye başladımArkadaşlar ben bugün tgs tarafından arandım.Yhm mülakatı olumsuz gelmişti ancak ramp memurluğuna uygun bulmuşlar.Nasıl bir meslek,şartları nasıldır bilenler bilgi verirse çok iyi olur yarın mülakata gircem çünkü
banada harekat dendi ama galiba ramp opreasyon memurluğuOperasyon memurluğu mu harekat memurluğu mu? Beni de aradılar ve harekat dediler. Bu başlığı görünce yanlış mı anladım diye şüphelenmeye başladım
Size de öyle denildiyse o zaman yanlış anlama yok. İki bölüm için de aramış olabilirler mi bilmiyorum. Yarın belli olur artık.banada harekat dendi ama galiba ramp opreasyon memurluğu
Yarın öğreniriz artık, hayırlısıama bana hem hem harekat hem ramp operasyon dedi büyük ihtimallet yanlışlıkla dedi harekatı ramp operasyon memuru olacak
30-31 falan diye biliyorumpeki ortalama ne kadar maaş alırsın bilgin varmı cevaplarsan çok sevinirim
Bana ramp memurlugu dediler sadeceOperasyon memurluğu mu harekat memurluğu mu? Beni de aradılar ve harekat dediler. Bu başlığı görünce yanlış mı anladım diye şüphelenmeye başladım
Kanka mülakatta bana ingilizce kısmından sonra harekatı teklif etmişlerdi ben kabul etmedim.İngiluzceyle pek alakası yok gibi sankiZaten harekat yhm den daha iyi ingilizce istiyor ingilizcenizi çok iyi görselerdi yhm olumsuz olmazdı
Bana da harekat teklif ettiler. Ben de istememiştim. Dediğin gibi ingilizceyle alakası bana da fazla yok gibi geldi yani mülakatta ki hava öyleydi en azındanKanka mülakatta bana ingilizce kısmından sonra harekatı teklif etmişlerdi ben kabul etmedim.İngiluzceyle pek alakası yok gibi sanki
Ben daha önceden harekatın mülakatına katılmıştım en iyi ingilizcesi olanları seçicez demişlerdi bilgilendirme yaparken sınıftaKanka mülakatta bana ingilizce kısmından sonra harekatı teklif etmişlerdi ben kabul etmedim.İngiluzceyle pek alakası yok gibi sanki