Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar ben bugün tgs tarafından arandım.Yhm mülakatı olumsuz gelmişti ancak ramp memurluğuna uygun bulmuşlar.Nasıl bir meslek,şartları nasıldır bilenler bilgi verirse çok iyi olur yarın mülakata gircem çünkü
Arkadaşlar ben bugün tgs tarafından arandım.Yhm mülakatı olumsuz gelmişti ancak ramp memurluğuna uygun bulmuşlar.Nasıl bir meslek,şartları nasıldır bilenler bilgi verirse çok iyi olur yarın mülakata gircem çünkü
ramp operasyon memurluğunda ingilizce gerekmiyor beyaz yaka olarak apronda görev yapıyorsun sürekli uçak altını koordine ediyorsun ramp işcilerinin başı gibi bir şey sin posta başının üst versiyonu
ramp operasyon memurluğunda ingilizce gerekmiyor beyaz yaka olarak apronda görev yapıyorsun sürekli uçak altını koordine ediyorsun ramp işcilerinin başı gibi bir şey sin posta başının üst versiyonu
Harekat daha iyi ama maaş olarak 2-3 bin lira harekatın daha fazla diye biliyorum ama yhmden daha fazla iki pozisyonunda maaşı çünkü apronda görev yaptığın için risk primide alıyorlar her ay
Harekat daha iyi ama maaş olarak 2-3 bin lira harekatın daha fazla diye biliyorum ama yhmden daha fazla iki pozisyonunda maaşı çünkü apronda görev yaptığın için risk primide alıyorlar her ay
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.