Ferhat

Üye
30 Ocak 2024
72
9
35
Arkadaşlar ben bugün tgs tarafından arandım.Yhm mülakatı olumsuz gelmişti ancak ramp memurluğuna uygun bulmuşlar.Nasıl bir meslek,şartları nasıldır bilenler bilgi verirse çok iyi olur yarın mülakata gircem çünkü

Arkadaşlar ben bugün tgs tarafından arandım.Yhm mülakatı olumsuz gelmişti ancak ramp memurluğuna uygun bulmuşlar.Nasıl bir meslek,şartları nasıldır bilenler bilgi verirse çok iyi olur yarın mülakata gircem çünkü
ramp operasyon memurluğunda ingilizce gerekmiyor beyaz yaka olarak apronda görev yapıyorsun sürekli uçak altını koordine ediyorsun ramp işcilerinin başı gibi bir şey sin posta başının üst versiyonu

ramp operasyon memurluğunda ingilizce gerekmiyor beyaz yaka olarak apronda görev yapıyorsun sürekli uçak altını koordine ediyorsun ramp işcilerinin başı gibi bir şey sin posta başının üst versiyonu
Tek sıkıntısı yaz kış aprondasın apronun sıcağı ile soğuğunu her bünye kaldırmıyor sağlık açısından biraz sağlam olmak gerekiyor

Operasyon memurluğu mu harekat memurluğu mu? Beni de aradılar ve harekat dediler. Bu başlığı görünce yanlış mı anladım diye şüphelenmeye başladım

• Like
Tepkiler: Salmangns

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.