TGS Ramp Operasyon Memurluğu Nasıl Bir Meslek ?

• Konbuyu başlatan Ferhat
  • Başlangıç tarihi
F

Ferhat

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben bugün tgs tarafından arandım.Yhm mülakatı olumsuz gelmişti ancak ramp memurluğuna uygun bulmuşlar.Nasıl bir meslek,şartları nasıldır bilenler bilgi verirse çok iyi olur yarın mülakata gircem çünkü

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar ben bugün tgs tarafından arandım.Yhm mülakatı olumsuz gelmişti ancak ramp memurluğuna uygun bulmuşlar.Nasıl bir meslek,şartları nasıldır bilenler bilgi verirse çok iyi olur yarın mülakata gircem çünkü
ramp operasyon memurluğunda ingilizce gerekmiyor beyaz yaka olarak apronda görev yapıyorsun sürekli uçak altını koordine ediyorsun ramp işcilerinin başı gibi bir şey sin posta başının üst versiyonu

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
ramp operasyon memurluğunda ingilizce gerekmiyor beyaz yaka olarak apronda görev yapıyorsun sürekli uçak altını koordine ediyorsun ramp işcilerinin başı gibi bir şey sin posta başının üst versiyonu
Tek sıkıntısı yaz kış aprondasın apronun sıcağı ile soğuğunu her bünye kaldırmıyor sağlık açısından biraz sağlam olmak gerekiyor

1

12318561563

HavaPersonel.Com
@admin ramp operasyon memurluğu ile harekat memurluğu aynı şey mi

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Hayır harekat daha farklı benim arkadaşım ramp operasyon memuru yukarıda tanımladığım gibi iş
Zaten harekat yhm den daha iyi ingilizce istiyor ingilizcenizi çok iyi görselerdi yhm olumsuz olmazdı

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
peki maaşları aynımı ve hangisi daha iyi diyebilirsin sence
Harekat daha iyi ama maaş olarak 2-3 bin lira harekatın daha fazla diye biliyorum ama yhmden daha fazla iki pozisyonunda maaşı çünkü apronda görev yaptığın için risk primide alıyorlar her ay

1

12318561563

HavaPersonel.Com
Harekat daha iyi ama maaş olarak 2-3 bin lira harekatın daha fazla diye biliyorum ama yhmden daha fazla iki pozisyonunda maaşı çünkü apronda görev yaptığın için risk primide alıyorlar her ay
peki ortalama ne kadar maaş alırsın bilgin varmı cevaplarsan çok sevinirim

E

Emrah67

HavaPersonel.Com
Operasyon memurluğu mu harekat memurluğu mu? Beni de aradılar ve harekat dediler. Bu başlığı görünce yanlış mı anladım diye şüphelenmeye başladım

1

12318561563

HavaPersonel.Com
Operasyon memurluğu mu harekat memurluğu mu? Beni de aradılar ve harekat dediler. Bu başlığı görünce yanlış mı anladım diye şüphelenmeye başladım
banada harekat dendi ama galiba ramp opreasyon memurluğu

E

Emrah67

HavaPersonel.Com
banada harekat dendi ama galiba ramp opreasyon memurluğu
Size de öyle denildiyse o zaman yanlış anlama yok. İki bölüm için de aramış olabilirler mi bilmiyorum. Yarın belli olur artık.

1

12318561563

HavaPersonel.Com
ama bana hem hem harekat hem ramp operasyon dedi büyük ihtimallet yanlışlıkla dedi harekatı ramp operasyon memuru olacak

F

Ferhat

HavaPersonel.Com
Bana ramp memurlugu dediler sadece

F

Ferhat

HavaPersonel.Com
Zaten harekat yhm den daha iyi ingilizce istiyor ingilizcenizi çok iyi görselerdi yhm olumsuz olmazdı
Kanka mülakatta bana ingilizce kısmından sonra harekatı teklif etmişlerdi ben kabul etmedim.İngiluzceyle pek alakası yok gibi sanki

E

Emrah67

HavaPersonel.Com
Kanka mülakatta bana ingilizce kısmından sonra harekatı teklif etmişlerdi ben kabul etmedim.İngiluzceyle pek alakası yok gibi sanki
Bana da harekat teklif ettiler. Ben de istememiştim. Dediğin gibi ingilizceyle alakası bana da fazla yok gibi geldi yani mülakatta ki hava öyleydi en azından

M

Mrnobody

HavaPersonel.Com
Ben daha önceden harekatın mülakatına katılmıştım en iyi ingilizcesi olanları seçicez demişlerdi bilgilendirme yaparken sınıfta

S

sevenbirii

HavaPersonel.Com
ramp memuru nasıl olunuyor ne okumak lazım ve nerden başvuru oluyor

Konuyu okuyanlar;