yani hocam iş tecrübem var hizmet sektöründe markantalyada burgerking, mcdonalds gibi yerlerde çalıştım az çok gittiyseniz biliyorsunuzdur o kaosu. Yapabileceğime inanıyorumKendini tanıtıyosun ,sorularına cevap veriyorsun ,sohbet gibi oluyor.İşimiz ağır diyorlar ,yüzünü düşürme çalışırım de ben öyle yaptım yani olumlu olmuştu (ama çalışabileceksen çalışırım de gerçekten zor iş isteyenin hakkına girme)
O zaman hocam yaparım diyin hiç geri adım atmayın ,şüpheye düşerseniz olumsuz yazabilirler, özverili olursanız zaten eleman ihtiyaçları var alırlar benceyani hocam iş tecrübem var hizmet sektöründe markantalyada burgerking, mcdonalds gibi yerlerde çalıştım az çok gittiyseniz biliyorsunuzdur o kaosu. Yapabileceğime inanıyorum
teşekkürler hocam. Aynı zamanda sivil havacılık okuyorum mülakatta belirtsem okul bittiği zaman yaz sezonun da gelebilir miyim gibi bir soru sorsam yanlış anlaşılır mı?O zaman hocam yaparım diyin hiç geri adım atmayın ,şüpheye düşerseniz olumsuz yazabilirler, özverili olursanız zaten eleman ihtiyaçları var alırlar bence
Kendini tanıtıyosun ,sorularına cevap veriyorsun ,sohbet gibi oluyor.İşimiz ağır diyorlar ,yüzünü düşürme çalışırım de ben öyle yaptım yani olumlu olmuştu (ama çalışabileceksen çalışırım de gerçekten zor iş isteyenin hakkına girme)
Anladım hocam çok teşekkürler. Yeri tam olarak nerede nereye yakın söyler misiniz konumda tam olarak gözükmüyorMerhabalar,
Ben antalya şoför ilanı için mülakata girmiştim geçen hafta dediğiniz gibi işin zorluklarından bahsediyorlar hatta gerektiğinde bavul taşıyabileceğimi söylediler. Bende hiç sorun sorun olmaz yaparım dedim. en geç bir aya kadar geri dönüş yapacaklarını söylediler. Hala bekliyorum.
Bence hiç karıştırma ortalığıteşekkürler hocam. Aynı zamanda sivil havacılık okuyorum mülakatta belirtsem okul bittiği zaman yaz sezonun da gelebilir miyim gibi bir soru sorsam yanlış anlaşılır mı?
Hocam öyle şeyleri katma sakın senin iyiliğin için söylüyorum onlar zaten görür önündeki bilgisayardan en ufak şeye gıcık olup bırakabilirler belli olmaz yani, ne sorulursa ona samimiyet ile cevap ver o kadar.teşekkürler hocam. Aynı zamanda sivil havacılık okuyorum mülakatta belirtsem okul bittiği zaman yaz sezonun da gelebilir miyim gibi bir soru sorsam yanlış anlaşılır mı?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.