baranahmet51
HavaPersonel.Com
11 temmuzda mülakata giren varmı uçak yükleme işçisi olarak
Baran Bey, benim işim sorulara cevap vermek değil. Ben bildiğim sorulara sizlere yardımcı olabilmek adına cevap veriyorum. Yani mesleğim bu değil.Sayın admin Pegasus uçak yükleme işçisi olarak mülakata girdim mülakat olumlu geçti eğitim tarihi ne Zaman belli olur yazıyorum cevaplamıyorsunuz hasıl bu işlerle ilgileniyorsunuz
Eğitimde 20 kişi varmış şu an. Bu kişilerden öncekilerde geçen hafta işe başlamışlar. Yani sizi bir sonraki eğitim grubuna çağırabilirler. Hakkınızda hayırlısı olsunTamam teşekkür ederim kusura bakmayın
İnşallahEğitimde 20 kişi varmış şu an. Bu kişilerden öncekilerde geçen hafta işe başlamışlar. Yani sizi bir sonraki eğitim grubuna çağırabilirler. Hakkınızda hayırlısı olsun
Eğitim 12 günİnşallah
İşçi alımı varmı Allah rızası için açıl Çalışmam lazım ne iş olursa calişırım11 temmuzda mülakata giren varmı uçak yükleme işçisi olarak
Merhaba bende 10.07.2023 de girdim mülakata olumlu sonuçlandı ama bir sonraki eğitim sınıfı için bekletmedesiniz diye mesaj attılar bende bekliyorum11 temmuzda mülakata giren varmı uçak yükleme işçisi olarak
Bana mesaj geldi evrak listesi ni almaya gittim genel müdürlüğe evrak hazırlıyorumMerhaba bende 10.07.2023 de girdim mülakata olumlu sonuçlandı ama bir sonraki eğitim sınıfı için bekletmedesiniz diye mesaj attılar bende bekliyorum
Ne zaman geldi mesaj acaba ?Bana mesaj geldi evrak listesi ni almaya gittim genel müdürlüğe evrak hazırlıyorum
Ne zaman mesaj geldi size ?Bana mesaj geldi evrak listesi ni almaya gittim genel müdürlüğe evrak hazırlıyorum
Merhaba evrak teslimi yaptınız mı acaba ?Bana mesaj geldi evrak listesi ni almaya gittim genel müdürlüğe evrak hazırlıyorum