SMS gelmedi daha sonra sms yada arama yapılır mı acaba
Bana da çarşamba günü için geldi mesaj diğer günler için de planlama yapılarak mesaj gönderilebilir
Hakkınızda hayırlısı olsun
admin selam sana bir sorum olacaktı, ben mülakata davet edildim ve sgk hizmet dökümü istemiş son işimden 04 koduyla çöküşüm yapıldı (Belirsiz süreli iş sözleşmesinin işveren tarafından haklı sebep bildirilmeden feshi) bu mülakatta bir sorun yaratır mı

Anladım ya banada hala mesaj gelmedi de yoğunluktan dolayı mı acaba gelmiyor anlamadım
Yoğunluk kaynaklı olabilir forumda pazartesi gününe davet edilenler olduğunuda gördüm perşembe veya cuma gününe planlama hazır değilse çağrılma ihtimaliniz var net birşey söyleyemiyorum sadece tahminim bu , hakkınızda hayırlısı olsun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.