Pozisyon veya İlan Adı
Ramp işçi mülakat mesajı bekleyenler
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

zuzu72

Üye
22 Ocak 2026
49
18
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Bugün yesilkoyde havacılık fuarında TGS standindaki yetkililerle görüştüm.Savas nedeniyle işe alımlar durdurulmuş.Ama olumsuz mesajı gelmediyse işe alım başladığında dönüş yapilirmiş.Dua edelim de şu savaş bitsin.

• Like
Tepkiler: aviator99
Merhaba genel olarak şu aralar iş ilanları açılmamakta hiç farklı şirketlerle konuştunuz mu bu savaşın etkisi diğer şirketler için de aynı mı?

Bugün yesilkoyde havacılık fuarında TGS standindaki yetkililerle görüştüm.Savas nedeniyle işe alımlar durdurulmuş.Ama olumsuz mesajı gelmediyse işe alım başladığında dönüş yapilirmiş.Dua edelim de şu savaş bitsin.
taa ocakta başvurduk abi ya hala bişey gelmedi savaş muhabbetinin kolpa olduğunu düşünüyorum

• Like
Tepkiler: Kasow
Sarı kafa yüzünden işimizden olduk arkadaş, taaaa ocakta girdiğim mülakattan şubat sonu mesaj geldi hâla eğitim bekliyoruz

• Like
Tepkiler: Kadir Özkaya

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.