TGS Ramp İşçi̇si̇ Başvuru

• Konbuyu başlatan sinansahinw
  • Başlangıç tarihi
S

sinansahinw

HavaPersonel.Com
Merhaba tgs ramp işçiliği için tekrardan başvuru başlattı. Ben geçen başvuruda formu yanlış doldurduğum için red cevabı geldi ve şimdi tekrar başvuru yapmak istiyorum ama 6 ay süre geçmesi gerekiyor bu konuyla ilgili ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz?

gunes

gunes

rise against odds
Admin
Moderatör
Bir şekilde TGS - İnsan Kaynakları ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Aşağıdaki mail adresine yazın ancak genelde dönüş yapılmıyor.

S

sinansahinw

HavaPersonel.Com
Bir şekilde TGS - İnsan Kaynakları ile iletişime geçmeniz gerekiyor. Aşağıdaki mail adresine yazın ancak genelde dönüş yapılmıyor.
Bizzat dünya ticaret merkezinede gittim geçen başvuruda durumu anlattım bana bu mail adresini verdiler oraya yaz dönüş bekle dediler ama dediğiniz gibi geri dönüş sağlamıyorlar bunun başka bir yolu varmıdır acaba 6 ay başka bir iş ilanına başvuramamak çok saçma bişey

gunes

gunes

rise against odds
Admin
Moderatör
Bizzat dünya ticaret merkezinede gittim geçen başvuruda durumu anlattım bana bu mail adresini verdiler oraya yaz dönüş bekle dediler ama dediğiniz gibi geri dönüş sağlamıyorlar bunun başka bir yolu varmıdır acaba 6 ay başka bir iş ilanına başvuramamak çok saçma bişey
LinkedIn üzerinden TGS - İnsan Kaynaklarından çalışanları bulup onlara mesaj atma yolunu deneyebilirsiniz. Ancak onların da vereceği cevap aşağı yukarı; şirket kuralları gereği 6 ay geçmeden başvuru yapamazsınız tarzında bir şey olacaktır.

Konuyu okuyanlar;