ardac

Üye
18 Nis 2025
138
14
5
Merhaba nisan ayındaki başvurularda başvuruda bulundum geçen günlerde ikinci gelen detaylı formuda doldurdum ne zaman bir cevap alırız sizce

• Like
Tepkiler: Nanciko
Okuyorum merak etmeyin de 2 arkadaşım da tanıdık olmadan girdi ramp için tanıdığım da var thy yollarında çalışan ama sizin dediğiniz saçma geldi
Banada bu sektör de işe alım süreci hakkında bir çok şey saçma geliyor daha da saçmalıklar okudum bu forumda sizde alışırsınız

Benim hiçbir tanıdığım yoktu açıkçası, sektöre girmek zor evet kabul ediyorum( sağlık vs..). İstekli ve sektörü biraz biliyorsanız alıyorlar genelde iyi İngilizce önemli tabi

Benim hiçbir tanıdığım yoktu açıkçası, sektöre girmek zor evet kabul ediyorum( sağlık vs..). İstekli ve sektörü biraz biliyorsanız alıyorlar genelde iyi İngilizce önemli tabi
Ramp için başlangıçta ingilizce önemli değil dedi arkadaşım bide şirket daha önce çalıştığımız yerleride arayıp bilgi alıyormu

Ramp için başlangıçta ingilizce önemli değil dedi arkadaşım bide şirket daha önce çalıştığımız yerleride arayıp bilgi alıyormu
Ramp için İngilizce önemli değil tabii ki, ben Yhm ve operasyon için konuştum hocam. Aramıyorlar diye biliyorum

arkadaşlar peki ramp ta işçi olarak başlayıp daha sonra operasyona geçebilme imkanımız var mıdır acaba ? @admin bilginiz var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.