18 Nis 2024
74
9
0
Merhaba dün ramp için evraklarımı teslim ettim eğitim için arayacağız dediler . Takribi ne zaman ararlar sınıf ne zaman açılır ? Teşekkür ederim

Ben de bugün teslim ettim bana da öyle dediler arayacaklar ama biraz sanki zor gibi kucak dolusu böyle raf bildiğiniz doluydu yani mavi dosyalarla bilmiyorum bu sadece bugüne mi özel veya hepsi toplam mı çok vardı İnşallah hemen ararlar yani

Ben de bugün teslim ettim bana da öyle dediler arayacaklar ama biraz sanki zor gibi kucak dolusu böyle raf bildiğiniz doluydu yani mavi dosyalarla bilmiyorum bu sadece bugüne mi özel veya hepsi toplam mı çok vardı İnşallah hemen ararlar yani
Evet bende gördüm dün kocaman bi raf dolusu mavi dosya vardı 😄 ya birden fazla sınıf açılacak yada uzun bir süreye bölünecek

Çok kalabalık di hayırlısı artık bakalım inşallah haber gelene kadar çıkış vermemek lazım

Benimde aynı şekilde işe giriş evraklarını teslim ettim pazartesi arayacağız dediler
Şirkette çalışan bir arkadaşla görüştüm 1 hafta içinde dönüş yaparlar dediler işe alındım diyebilirsin dedi

• Like
Tepkiler: HavacıKamuran
Şuan mevcut çalıştığımız yerden sigorta çıkışını yaptırmamız gerekiyor mu acaba süreci olumsuz etkiler mi bilgisi olan var mı
Valla hocam bende bilmiyorum şuan sigortam aktif eğitim telefonu gelince çıkışımı isteyeceğim yani öyle yapmayı düşünüyorum inşallah süreci olumsuz etkilemez

• Like
Tepkiler: RampAday

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.