TGS Ramp Eğitim Sınıfı

• Konbuyu başlatan HavacıKamuran
  • Başlangıç tarihi
H

HavacıKamuran

HavaPersonel.Com
Merhaba dün ramp için evraklarımı teslim ettim eğitim için arayacağız dediler . Takribi ne zaman ararlar sınıf ne zaman açılır ? Teşekkür ederim

C

Commonxela

HavaPersonel.Com
Ben de bugün teslim ettim bana da öyle dediler arayacaklar ama biraz sanki zor gibi kucak dolusu böyle raf bildiğiniz doluydu yani mavi dosyalarla bilmiyorum bu sadece bugüne mi özel veya hepsi toplam mı çok vardı İnşallah hemen ararlar yani

H

HavacıKamuran

HavaPersonel.Com
Ben de bugün teslim ettim bana da öyle dediler arayacaklar ama biraz sanki zor gibi kucak dolusu böyle raf bildiğiniz doluydu yani mavi dosyalarla bilmiyorum bu sadece bugüne mi özel veya hepsi toplam mı çok vardı İnşallah hemen ararlar yani
Evet bende gördüm dün kocaman bi raf dolusu mavi dosya vardı 😄 ya birden fazla sınıf açılacak yada uzun bir süreye bölünecek

C

Commonxela

HavaPersonel.Com
Çok kalabalık di hayırlısı artık bakalım inşallah haber gelene kadar çıkış vermemek lazım

R

RampAday

HavaPersonel.Com
Benimde aynı şekilde işe giriş evraklarını teslim ettim pazartesi arayacağız dediler
Şirkette çalışan bir arkadaşla görüştüm 1 hafta içinde dönüş yaparlar dediler işe alındım diyebilirsin dedi

K

keremaydn7

HavaPersonel.Com
Benimde aynı şekilde işe giriş evraklarını teslim ettim pazartesi arayacağız dediler
Şirkette çalışan bir arkadaşla görüştüm 1 hafta içinde dönüş yaparlar dediler işe alındım diyebilirsin dedi
İnşallah hocam hakkımızda hayırlısı bende dün teslim ettim

R

RampAday

HavaPersonel.Com
Hadi hayırlı olsun hocam belki eğitimde denk geliriz. Telefon bekliyorum ona göre çıkışımı vericem.
Şuan mevcut çalıştığımız yerden sigorta çıkışını yaptırmamız gerekiyor mu acaba süreci olumsuz etkiler mi bilgisi olan var mı

H

HavacıKamuran

HavaPersonel.Com
Şuan mevcut çalıştığımız yerden sigorta çıkışını yaptırmamız gerekiyor mu acaba süreci olumsuz etkiler mi bilgisi olan var mı
Valla hocam bende bilmiyorum şuan sigortam aktif eğitim telefonu gelince çıkışımı isteyeceğim yani öyle yapmayı düşünüyorum inşallah süreci olumsuz etkilemez

Konuyu okuyanlar;