4 Mar 2025
32
9
5
Merhaba arkadaşlar,çevrenizde veya Şuan çalısanlarda renk körü varmı? Renk körü çıktım umarım elenmem,bavul ve uçak temizlemenin ten körüyle ne alakası var diye düşünüyorum.

Yüklediğiniz uçakta bulunan kargoların veya bagajların üzerinde tehlikeli madde etiketleri yer alır. Bu etiketleri doğru bir şekilde ayırt edemezseniz, olası bir acil durumda yanlış müdahalede bulunabilirsiniz. Örneğin, bazı tehlikeli maddeler su ile söndürülebilirken, bazıları yalnızca toz ile etkisiz hale getirilebilir. Bu nedenle, etiketlerin anlamını bilmek ve doğru şekilde değerlendirmek hayati önem taşır.

Yüklediğiniz uçakta bulunan kargoların veya bagajların üzerinde tehlikeli madde etiketleri yer alır. Bu etiketleri doğru bir şekilde ayırt edemezseniz, olası bir acil durumda yanlış müdahalede bulunabilirsiniz. Örneğin, bazı tehlikeli maddeler su ile söndürülebilirken, bazıları yalnızca toz ile etkisiz hale getirilebilir. Bu nedenle, etiketlerin anlamını bilmek ve doğru şekilde değerlendirmek hayati önem taşır.
Haklısınız bu konuda,lakin ren körü dediğimiz olay renkleri hic görememek değildir. Dediğiniz madde etiketleri toplu iğne ucu kadar kücük renklerle belirlenecek değil.

Tüm renkleri görüyorum hic bir engel yok,toplu iğne ucu kadar kücük renkleri ayırt edemiyorum.

Haklısınız bu konuda,lakin ren körü dediğimiz olay renkleri hic görememek değildir. Dediğiniz madde etiketleri toplu iğne ucu kadar kücük renklerle belirlenecek değil.

Tüm renkleri görüyorum hic bir engel yok,toplu iğne ucu kadar kücük renkleri ayırt edemiyorum.
Hocam o toplu iğne ucu kadar renkle alakası yok göremiyorsan göremiyorsun küçüğü büyüğü yok bu işlerin.

Sonucu merak ettim şimdi olumsuz mu acaba bu sebepten

Hocam o toplu iğne ucu kadar renkle alakası yok göremiyorsan göremiyorsun küçüğü büyüğü yok bu işlerin.

Sonucu merak ettim şimdi olumsuz mu acaba bu sebepten
Tamam da mantık çerçevesinde değerlendirdiğin zaman bavul taşımanın o renklerle ne alakası var kurban olayım. Bavulun üzerindeki yazılar o küçük renkli şeylerle yazıldığını kim gördü ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.