Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

seca

Üye
8 Haz 2024
10
0
0
Arkadaşlar selam. Qatar airways bana bugün geri dönüş yaptı. Sitelerinde yayınlanan İstanbul alımlarının iptal olduğunu böylelikle başvuruların kapatıldığını özür dilediklerini vs söylediler. Aynı maili alan var mı ?

Arkadaşlar selam. Qatar airways bana bugün geri dönüş yaptı. Sitelerinde yayınlanan İstanbul alımlarının iptal olduğunu böylelikle başvuruların kapatıldığını özür dilediklerini vs söylediler. Aynı maili alan var mı ?
Merhabalar bana da aynı mail geldi maalesef

havapersonel instagram hesabı daha bugün post atmış alımlara devam ediyor diye ancak maalesef ben de sitelerinde kabin memuru ilanı göremedim

havapersonel instagram hesabı daha bugün post atmış alımlara devam ediyor diye ancak maalesef ben de sitelerinde kabin memuru ilanı göremedim
Merhaba, ilgili gönderi Emirates firması içindir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.