Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

itsmedex

Üye
29 Ara 2025
7
0
0
Meslek
İdari
Selam, forum çok iyi bu arada bir çok konuyu okudum bir çok konuda yardımcı oldu fikirleriniz ve görüşleriniz. Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum geçmişte tıp okuyan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine yks ye hazırlanırken ritalin yazdırmıştım 5-6 sefer randevu oluşturup gitmişimdir ve reçete edilen ilaçların da hepsini aldım reçeteyi yazan doktor e nabıza tanı girmeden reçete yazmış tanı gözükmüyor ama reçetelerde ilaç var. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz direk elenmeme sebep olur mu dikkat dağınıklığım olmadığına dair belge alsam işe yarar mı vs. Bu durumdan elenen ya da süreci geçmiş, fikri olan kimse varsa yardımcı olabilirmi?

Selam, forum çok iyi bu arada bir çok konuyu okudum bir çok konuda yardımcı oldu fikirleriniz ve görüşleriniz. Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum geçmişte tıp okuyan arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine yks ye hazırlanırken ritalin yazdırmıştım 5-6 sefer randevu oluşturup gitmişimdir ve reçete edilen ilaçların da hepsini aldım reçeteyi yazan doktor e nabıza tanı girmeden reçete yazmış tanı gözükmüyor ama reçetelerde ilaç var. Bunun hakkında ne düşünüyorsunuz direk elenmeme sebep olur mu dikkat dağınıklığım olmadığına dair belge alsam işe yarar mı vs. Bu durumdan elenen ya da süreci geçmiş, fikri olan kimse varsa yardımcı olabilirmi?
Maalesef süreciniz sonlandırılır

• Like
Tepkiler: gunes
Merhaba, tanı yoktu derken ne yazıyor acaba e nabızınızda? “Psikiyatrik muayene tanısı” mı? Yoksa başka bir şey mi?

Merhaba, tanı yoktu derken ne yazıyor acaba e nabızınızda? “Psikiyatrik muayene tanısı” mı? Yoksa başka bir şey mi?

Merhaba hocam hastalıklar kısmında tanı kısmı var ritalin reçete edildiği hastane ziyaretlerinde hiçbir tanı girilmemiş.Sadece reçete edilen ilaç gözüküyor ben sildirmedim ama silinmiş gibi yani

Hocam bu şekilde gözüküyor

1767268918_580813cca9333c04.png

Evet gözüküyor
Ziyaret var ama tanı yok, sanırım sadece odak arttırmak için kullandınız. Benim Pegasus’da bildiğim, iki ritalin kaydı ile geçen birisi vardı. Tanısı yoktu sanırım onun da. THY için bir şey söyleyemeyeceğim. Orada psikiyatride elendim tek randevu ile.

Ziyaret var ama tanı yok, sanırım sadece odak arttırmak için kullandınız. Benim Pegasus’da bildiğim, iki ritalin kaydı ile geçen birisi vardı. Tanısı yoktu sanırım onun da. THY için bir şey söyleyemeyeceğim. Orada psikiyatride elendim tek randevu ile.
Anladım hocam tanı var mıydı siz de yoksa sildirmiş miydiniz ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.