Pozisyon veya İlan Adı
A-Jet kabin memurlugu psikiyatrik tani
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
31 Eki 2025
7
1
0
Meslek
Kabin
Arkadaslar merhaba, e- nabizimda psikiyatrik gecmisim var fakat tanilar kisminda psikiyatrik muayene tanisi yaziyor. Bir de e devlette saglik gecmisim kismi varmis. A jet saglik icin e- devlet’e mi ? Yoksa e nabiz’a mi bakiyor ? Bilen biri lutfen bilgilenidrebilir mi ? Cunku benim e devlette tani olarak depresyon- anksiyete girilmis fakat e nabizda tani yok

Arkadaslar merhaba, e- nabizimda psikiyatrik gecmisim var fakat tanilar kisminda psikiyatrik muayene tanisi yaziyor. Bir de e devlette saglik gecmisim kismi varmis. A jet saglik icin e- devlet’e mi ? Yoksa e nabiz’a mi bakiyor ? Bilen biri lutfen bilgilenidrebilir mi ? Cunku benim e devlette tani olarak depresyon- anksiyete girilmis fakat e nabizda tani yok
E devletten nasıl bakıyoruz? Ben de de aynı durum var 2019 yılında 3 kere gitmiştim psikiyatri muayene tanısı yazıyor.

Yok ben de emin degilim zaten korkmana gerek yok. E-devlete saglik gecmisim yaziyorsun orada cikiyor da, sen e nabiza baktilar ve ne yaptilar daha sonrasinda? Ve hangi kurumdi a jet mi yoksa thy mi ?
Freebird’dü ilk kurul davet edildiğimde ilk olarak e nabızıma baktı şirket doktoru ardında kurula çıktım fakat kuruldan kaldım. Psikiyatrik muayene tanısı yazıyor benim de ve ilaç geçmişim var doktora sınav stresinden dolayı kullandığımı söyledim antidepresanı doğal hangimiz yaşamadık dedi hatta bi rahatlamıştım ama dediğim gibi kuruldan geçemedim o gün ya çoktan iletmişti kuruldaki kişilere tedavi geçirdiğimi belki o sebepten dolayı kurulu geçemedim

Freebird’dü ilk kurul davet edildiğimde ilk olarak e nabızıma baktı şirket doktoru ardında kurula çıktım fakat kuruldan kaldım. Psikiyatrik muayene tanısı yazıyor benim de ve ilaç geçmişim var doktora sınav stresinden dolayı kullandığımı söyledim antidepresanı doğal hangimiz yaşamadık dedi hatta bi rahatlamıştım ama dediğim gibi kuruldan geçemedim o gün ya çoktan iletmişti kuruldaki kişilere tedavi geçirdiğimi belki o sebepten dolayı kurulu geçemedim
Hmmm, hakkinda hayirlisi olsun 🙏🙏 ins e devlet’e bakmiyorlardir yaa sadece e nabizdir. Cunku benim de gecmisim var 2 yil falan var benim bir de. Bakalim

• Like
Tepkiler: Hurkus99
Hmmm, hakkinda hayirlisi olsun 🙏🙏 ins e devlet’e bakmiyorlardir yaa sadece e nabizdir. Cunku benim de gecmisim var 2 yil falan var benim bir de. Bakalim
Ajet Thy ile aynı sağlık yönetmeliğini mi uyguluyor bilgin var mı eğer öyleyse çok katı olur. SunExpress de iştiraki olmasına rağmen daha esnek umarım Ajette Thy kadar katı değildir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.