THY Psikiyatri

hstday1e

HavaPersonel.Com
Geçmişte birden fazla kez psikiyatri muayenesine gittim ve ilaç kullandım fakat üzerinden tam olarak 3 sene geçti. Adıma herhangi bir psikiyatri hastalık tanısı da koyulmadı sadece muayene ve ilaclar e nabızda görülüyor. 3 sene öncesi ayrı değerlendiriliyor diyorlar. Aynı durumda olup elenenler oldu mu? Genelde kurul doktorunun inisiyatifine kalmış diyorlar o yüzden emin olamıyorum.

Ek olarak lise mezunuyum, üniversiteye tekrar hazırlanıyorum, online mülakatları da geçtim fakat yine de kurul mülakatında eğitim seviyem yetersiz görünür de elenir miyim?

flurry

HavaPersonel.Com
Seninle aynı durumda olup elenenlerde oldu işe girenlerde, bu yüzden dediğin gibi doktorun insiyatifine kalmış bir şey. İşe alım için en az lise mezunu istiyorlar, bunu yetersiz görüp elemezler fakat üniversite mezunu bir kişinin daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Başarılar dilerim.

eren5288

HavaPersonel.Com
Seninle aynı durumda olup elenenlerde oldu işe girenlerde, bu yüzden dediğin gibi doktorun insiyatifine kalmış bir şey. İşe alım için en az lise mezunu istiyorlar, bunu yetersiz görüp elemezler fakat üniversite mezunu bir kişinin daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Başarılar dilerim.
Uzaktan eğitim sistemiyle mezun olmuş hayatı henüz öğrenememiş kafelerde burun sürten çoğu mezun var. Bunlar Uni mezunu olsa ne olur ne faydası olur. Lise mezunu adam iş hayatına atılmış hayatı tanımıştır. Üniversiteye gitmekle Universiteli olunmaz maalesef. Bunlara Üniversiteli denmez ki :D Lisans terkim mesela ben. Lise Mezunuyum şimdiki Uni mezunlarının benden bilgili tecrübeli olma şansı 0.

flurry

HavaPersonel.Com
Uzaktan eğitim sistemiyle mezun olmuş hayatı henüz öğrenememiş kafelerde burun sürten çoğu mezun var. Bunlar Uni mezunu olsa ne olur ne faydası olur. Lise mezunu adam iş hayatına atılmış hayatı tanımıştır. Üniversiteye gitmekle Universiteli olunmaz maalesef. Bunlara Üniversiteli denmez ki :D Lisans terkim mesela ben. Lise Mezunuyum şimdiki Uni mezunlarının benden bilgili tecrübeli olma şansı 0.
Ben de aynı şekilde terkim fakat maalesef birçok yerde sırf dandik bir üniversiteden mezun olduğu için benim önüme geçen çok kişi gördüm. Ha sorsan hangimiz daha tecrübeli daha bilgili bunun cevabı çok belli :D Sağlık olsun ne diyelim 🤷‍♂️ Mücadeleye devam.

Konuyu okuyanlar;