Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Saglik kurulu zaten sizin gordugunuz e-nabiz bilgilerinizi goruyor. Eger gizlediginiz bir hastalik vs. varsa onu da gorur fakat icerigini goremez. Gittiginiz psikiyatri ozelse e-nabizda gorunmuyor. THY doktorunun gordugunu varsayarsak bu ziyaretinizi, neden gittiginizi soracaktir.
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Aile hekimime de danışayım neler gözüküyor diye. İnsan tedirgin oluyor en ufacık şeyde. Korona sonrasi sosyallik konusunda endişelerim vardım bu yüzden gitmiştim umarım bir sorun yaratmaz
Rica ederim. Tedirgin olmaniz cok normal cunku bana gore bu asamalarda en zoru saglik ve herkesin bir endisesi var. Acaba bundan elerler mi, bunu sorarlar mi gibi sorulari ben dahil herkes soruyor ve merak ediyor. Simdiden basarilar dilerim, gonlunuzce olsun.
bende benzer bir sebepten psikiyatriye gittim fakat doktor teshis kısmına yaygın anksiyete bozukluğu yazmış. E nabızda gözükmüyor fakat sgk kısmında gözüküyor. sorun yaratır mı
merhaba 3 yil once psikiyatrik tani olarak hafif depresif nöbet yazilmis bunun icin thy doktory epikriz belgesi istedi işe alima engel mi veya raporu teslim etmeyip bu taniyi sildirip sonra gitsem olur mu
bende benzer bir sebepten psikiyatriye gittim fakat doktor teshis kısmına yaygın anksiyete bozukluğu yazmış. E nabızda gözükmüyor fakat sgk kısmında gözüküyor. sorun yaratır mı
merhaba 3 yil once psikiyatrik tani olarak hafif depresif nöbet yazilmis bunun icin thy doktory epikriz belgesi istedi işe alima engel mi veya raporu teslim etmeyip bu taniyi sildirip sonra gitsem olur mu
Tanıyı kesinlikle sildirmeyin. Bir problem olmasa dahi sildirmiş olmanız elenmeniz için bir sebep doğurabilir. Epikriz raporu sizin hastalık seyir durumunuzu gösteren bir belge olduğundan THY doktoru bunu kesinlikle kontrol etmek isteyecektir. Bu tür aşamalarda dürüst olmanız sizin yararınıza olur. Başarılar dilerim.
Merhaba arkadaşlar. Ben geçen ay psikiyatriye muayeneye gittim. Göğüs ağrısı yaşıyordum ve kardiyoloji yönlendirdi hiçbir şey bulamayinca. Sonrasında gastrit olduğu anlaşıldı ve psikiyatri de tanı koymadı muayene tanısı koyduğunu söyledi. Bu muayene tanısı bir sorun teşkil eder mi sizce?