THY Psikiyatri

• Konbuyu başlatan aurora12165
  • Başlangıç tarihi
A

aurora12165

HavaPersonel.Com
Merhabalar, ben gecmiste 1 kere psikiyatriye gitmiştim fakat e nabizda gözükmüyor. Bu sağlık kurulunda bir sorun yaratır mı?

flurry

flurry

HavaPersonel.Com
C

ceren10

HavaPersonel.Com
A

aurora12165

HavaPersonel.Com
Bazen kendi e nabizimizda gözükmüyor fakat saglik kurulunda bu gözükür mu ?10 Ay önce gitmistim

flurry

flurry

HavaPersonel.Com
Saglik kurulu zaten sizin gordugunuz e-nabiz bilgilerinizi goruyor. Eger gizlediginiz bir hastalik vs. varsa onu da gorur fakat icerigini goremez. Gittiginiz psikiyatri ozelse e-nabizda gorunmuyor. THY doktorunun gordugunu varsayarsak bu ziyaretinizi, neden gittiginizi soracaktir.

A

aurora12165

HavaPersonel.Com
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Aile hekimime de danışayım neler gözüküyor diye. İnsan tedirgin oluyor en ufacık şeyde. Korona sonrasi sosyallik konusunda endişelerim vardım bu yüzden gitmiştim umarım bir sorun yaratmaz

flurry

flurry

HavaPersonel.Com
Rica ederim. Tedirgin olmaniz cok normal cunku bana gore bu asamalarda en zoru saglik ve herkesin bir endisesi var. Acaba bundan elerler mi, bunu sorarlar mi gibi sorulari ben dahil herkes soruyor ve merak ediyor. Simdiden basarilar dilerim, gonlunuzce olsun.

S

sevim304

HavaPersonel.Com
bende benzer bir sebepten psikiyatriye gittim fakat doktor teshis kısmına yaygın anksiyete bozukluğu yazmış. E nabızda gözükmüyor fakat sgk kısmında gözüküyor. sorun yaratır mı

Z

zafacon

HavaPersonel.Com
merhaba 3 yil once psikiyatrik tani olarak hafif depresif nöbet yazilmis bunun icin thy doktory epikriz belgesi istedi işe alima engel mi veya raporu teslim etmeyip bu taniyi sildirip sonra gitsem olur mu

S

sevim304

HavaPersonel.Com
Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum epikriz belgesi nedir? Sildirme şansınız varsa sildirin

flurry

flurry

HavaPersonel.Com
bende benzer bir sebepten psikiyatriye gittim fakat doktor teshis kısmına yaygın anksiyete bozukluğu yazmış. E nabızda gözükmüyor fakat sgk kısmında gözüküyor. sorun yaratır mı
Tanı konmuş olması sıkıntı yaratabilir hatta üzülerek söylüyorum elenmenize dahi sebep olabilir.

flurry

flurry

HavaPersonel.Com
merhaba 3 yil once psikiyatrik tani olarak hafif depresif nöbet yazilmis bunun icin thy doktory epikriz belgesi istedi işe alima engel mi veya raporu teslim etmeyip bu taniyi sildirip sonra gitsem olur mu
Tanıyı kesinlikle sildirmeyin. Bir problem olmasa dahi sildirmiş olmanız elenmeniz için bir sebep doğurabilir. Epikriz raporu sizin hastalık seyir durumunuzu gösteren bir belge olduğundan THY doktoru bunu kesinlikle kontrol etmek isteyecektir. Bu tür aşamalarda dürüst olmanız sizin yararınıza olur. Başarılar dilerim.

flurry

flurry

HavaPersonel.Com
Tanı konmuş olması sıkıntı yaratabilir hatta üzülerek söylüyorum elenmenize dahi sebep olabilir.
Fakat bu tanı 3 yıl ve öncesinde konulduysa sizden ek tetkik isteyebilir ve tekrar değerlendirebilirler.

Q

Qqq

HavaPersonel.Com
Fakat bu tanı 3 yıl ve öncesinde konulduysa sizden ek tetkik isteyebilir ve tekrar değerlendirebilirler.
Psikiyatri hastane yatışı derken akıl hastanesi veya o tarz yerlerde yatmış kişileri mi demek istiyor, yoğun bakım yatışı dahil mi buna

W

waow119

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar. Ben geçen ay psikiyatriye muayeneye gittim. Göğüs ağrısı yaşıyordum ve kardiyoloji yönlendirdi hiçbir şey bulamayinca. Sonrasında gastrit olduğu anlaşıldı ve psikiyatri de tanı koymadı muayene tanısı koyduğunu söyledi. Bu muayene tanısı bir sorun teşkil eder mi sizce?

Konuyu okuyanlar;