Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

marionetka

Üye
28 Nis 2026
2
0
0
Meslek
Kabin
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Merhaba, ben önümüzdeki sene içinde kabin memurluğu alımlarına başvurmak istiyorum. Fakat e-nabızımda
2022 ve 2020 senelerinde birer kez, 2019'da iki kez, 2018 ve 2017'de birer kez olmak üzere toplam 6 psikiyatri randevusu var. Tanı yok, fakat 2019 ve 2020'de ilaç kullandığım gözüküyor. Kullandığım ilaç Strattera, o dönem reçetesiz satılan bir ilaçtı. Bütün bu randevular ben 18 yaş altındayken oldu.
Hiç şansım yok mu dersiniz? Okuduğum bazı yerler THY son 3 veya 5 seneye bakıyor diyor, bazıları ise tüm geçmiş temiz olmalı diyor. Ne yapayım bilemedim:(

Bence kimsenin söylediğine kulak asmayın ama çok da umut bağlayıp kendinizi yıpratmayın. Son 3 yıla baktıkları yazıyor ama öncesinde tekrarlayan psikiyatrik muayeneyi de eleme sebebi olarak belirtmişler. Yoruma açık o yüzden. Herkesin süreci kendine özgü ilerliyor nihayetinde. Denemekten bir zarar gelmez diye düşünüyorum hiç denememiş olmaktan iyidir :)

• Like
Tepkiler: marionetka
Bence kimsenin söylediğine kulak asmayın ama çok da umut bağlayıp kendinizi yıpratmayın. Son 3 yıla baktıkları yazıyor ama öncesinde tekrarlayan psikiyatrik muayeneyi de eleme sebebi olarak belirtmişler. Yoruma açık o yüzden. Herkesin süreci kendine özgü ilerliyor nihayetinde. Denemekten bir zarar gelmez diye düşünüyorum hiç denememiş olmaktan iyidir :)
Çok teşekkür ederim yanıtınız için :)

Kesinlikle pes edip bırakmak istemiyorum, ama bu süreç için dövme sildirmeyi de düşünüyorum ve bildiğim kadarıyla psikiyatrik kontroller fiziksel kontrollerden sonra oluyor ve eğer psikiyatride elenme şansım çok yüksekse dövme sildirme ile uğraşmalı mıyım bunu düşünüyorum :( Acaba psikiyatri konusunda tüm şirketler aynı katılıkta mı, başka yerlerde şansım var mı bunu da iyice araştırmalıyım sanırım

Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.