Merhaba ben salı günü sağlık raporu aldım. Lustral ve concerta reçete edildiği için ek tetkik istediler. Lustrali almadığım için ve 1 defaya mahsus reçete edildiği için herhangi bi şey yapmadılar. Concerta için de Moxo adlı dikkat testine sokup öyle karar verdiler. Tabi bu söylediklerim Sınıf 3 sağlık raporu için geçerli.Merhaba herkese. Geçmiş 3 yıldan önce kırmızı reçeteli dikkat eksikliği ilacı ve antidepresan kullanan birine hangi ek tetkikleri isterler? Bilgisi olan var mı?
Sınıf 3 sağlık raporu nedir? Bir de e devlette hangi tanılanırınız var?Merhaba ben salı günü sağlık raporu aldım. Lustral ve concerta reçete edildiği için ek tetkik istediler. Lustrali almadığım için ve 1 defaya mahsus reçete edildiği için herhangi bi şey yapmadılar. Concerta için de Moxo adlı dikkat testine sokup öyle karar verdiler. Tabi bu söylediklerim Sınıf 3 sağlık raporu için geçerli.
Sağlık raporu için hangi testler yapılıyor tam olarakMerhaba ben salı günü sağlık raporu aldım. Lustral ve concerta reçete edildiği için ek tetkik istediler. Lustrali almadığım için ve 1 defaya mahsus reçete edildiği için herhangi bi şey yapmadılar. Concerta için de Moxo adlı dikkat testine sokup öyle karar verdiler. Tabi bu söylediklerim Sınıf 3 sağlık raporu için geçerli.
Lustral hangi tarihte reçete edildi gözüküyor sizde acaba? Çünkü bende de var lustral ve xaanax reçetesi ama 2016 yılında ve sadece 2 kez yazılmış. Sonrasında herangi bir rapor reçete vs yokMerhaba ben salı günü sağlık raporu aldım. Lustral ve concerta reçete edildiği için ek tetkik istediler. Lustrali almadığım için ve 1 defaya mahsus reçete edildiği için herhangi bi şey yapmadılar. Concerta için de Moxo adlı dikkat testine sokup öyle karar verdiler. Tabi bu söylediklerim Sınıf 3 sağlık raporu için geçerli.
Moxo ve mmpi testi istendi bendenan önce kırmızı reçeteli dikkat eksikliği ilacı ve antidepresan kullanan birine hangi ek tet
hangi ilaçları ne zaman kullanmıştınız?Moxo ve mmpi testi istendi benden
henüz teslim etmedim ama mailde oluyorMerhaba benden de epikriz istediler 2016 yılında hastane yatışımla alakalı ben mail olarak gönderdim siz elden mi teslim ettiniz fark eder mi sizce kararsız kaldım
Sizin de hastane yatışı mı oldumerhaba 3 yil önce ön tanj olarak hafif depresif nöbet yszilmis bunun icin epikriz raporu istendi ve bir de selectra yazildi ancak kullanmadim ise girise engelmdiir raporu goturmeli miyim
hayir sadece muayneSizin de hastane yatışı mı oldu
Merhaba sonucunuz olumlu muMerhaba ben salı günü sağlık raporu aldım. Lustral ve concerta reçete edildiği için ek tetkik istediler. Lustrali almadığım için ve 1 defaya mahsus reçete edildiği için herhangi bi şey yapmadılar. Concerta için de Moxo adlı dikkat testine sokup öyle karar verdiler. Tabi bu söylediklerim Sınıf 3 sağlık raporu için geçerli.
Merhaba, lustrali almadığınızı kendiniz mi söylediniz?Merhaba ben salı günü sağlık raporu aldım. Lustral ve concerta reçete edildiği için ek tetkik istediler. Lustrali almadığım için ve 1 defaya mahsus reçete edildiği için herhangi bi şey yapmadılar. Concerta için de Moxo adlı dikkat testine sokup öyle karar verdiler. Tabi bu söylediklerim Sınıf 3 sağlık raporu için geçerli.
merhaba, sizi kurula mı bıraktılar yoksa geçtiniz miMerhaba ben salı günü sağlık raporu aldım. Lustral ve concerta reçete edildiği için ek tetkik istediler. Lustrali almadığım için ve 1 defaya mahsus reçete edildiği için herhangi bi şey yapmadılar. Concerta için de Moxo adlı dikkat testine sokup öyle karar verdiler. Tabi bu söylediklerim Sınıf 3 sağlık raporu için geçerli.
merhaba, umarım olumlu olmuştur neticeyi paylaşır mısınız benzer süreçteyim kuruldan haber bekliyorumMerhaba ben salı günü sağlık raporu aldım. Lustral ve concerta reçete edildiği için ek tetkik istediler. Lustrali almadığım için ve 1 defaya mahsus reçete edildiği için herhangi bi şey yapmadılar. Concerta için de Moxo adlı dikkat testine sokup öyle karar verdiler. Tabi bu söylediklerim Sınıf 3 sağlık raporu için geçerli.
seni neyden kurula bıraktı kankam ve kaç gün oldu ilaçlar tan ıvs söyler msnmerhaba, umarım olumlu olmuştur neticeyi paylaşır mısınız benzer süreçteyim kuruldan haber bekliyorum
tanı yok bende psikiyatrik muayene kaydı var, doktordan ben istemiştim ritalin yazmıştı bir kere. iki kere psikiyatri randevum var on sene öncesinden. kurula bıraktı ritalinden olduğunu söyledi, bir hafta olduseni neyden kurula bıraktı kankam ve kaç gün oldu ilaçlar tan ıvs söyler msn
Merhaba, tanı yok diyorsunuzya. “Psikiyatrik muayene tanısı mı” yazıyor e nabız’da?tanı yok bende psikiyatrik muayene kaydı var, doktordan ben istemiştim ritalin yazmıştı bir kere. iki kere psikiyatri randevum var on sene öncesinden. kurula bıraktı ritalinden olduğunu söyledi, bir hafta oldu
evet öyle yazıyor, tanı yok derken kastım mesela depresyon falan yazmıyorMerhaba, tanı yok diyorsunuzya. “Psikiyatrik muayene tanısı mı” yazıyor e nabız’da?